social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αλλάζει επίπεδο με Σάμιο η Αγία Παρασκευή

Αλλάζει επίπεδο με Σάμιο η Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή, οι κινήσεις που γίνονται είναι μεθοδικές, καθώς στόχος αποτελεί να γίνουν ουσιαστικές προσθήκες που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας.

 

Έτσι, μετά την απόκτηση του Λεωνίδα Παναγόπουλου,η "Σάντα” χτύπησε… διάνα κάνοντας δικό του έναν από τους ποιοτικότερους μέσους που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Συγκερκιμένα υπό τις οδηγίες του Σήφη Βενάκη  θα προπονείται από εδώ και στο εξής ο Αργύρης Σάμιος.

Ο 30χρονος μέσος τα βρήκε σε όλα με τους “μεγαλόνευκους” και μετά την επιτυχημένη πορεία με τη φανέλα του Αστέρα Βάρης πέρυσι όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα στην ΕΠΣΑΝΑ θα είναι από εδώ και στο εξής κάτοικος βορείων προαστίων. Πριν από τον Αστέρα Βάρης ο Σάμιος άνηκε στο δυναμικό του Φωστήρα έχοντας αρκετά καλή παρουσία.

Πρόπερσι άνηκε στον Παλληνιακό και με το σύλλογο της Ανατολικής Αττικής αγωνίστηκε σε 23 ματς και σκόραρε 9 φορές συμβάλλοντας τα μέγιστα προκειμένου να τερματίσει στην 3η θέση και να κερδίσει την παραμονή με ευκολία. Μεταξύ άλλων, ο Σάμιος έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Κηφισιά, Ιωνικό, Τράχωνες, Ατρόμητο Πειραιά, Εθνικό, Προοδευτική, Απόλλωνα Σμύρνης, Ολυμπιακό Χερσονήσου, Αιγάλεω και Ηλυσιακό


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35