social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σάσσαλος: Στην κατηγορία αυτή δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι

Σάσσαλος: Στην κατηγορία αυτή δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι

Εβδομάδα... πρωταθλήματος η τρέχουσα για την Α ΕΠΣΑ με τις ομάδες να ρίχνονται στη μάχη.

Για τη Νέα Ιωνία που αποτελεί εκ των φαβορί για την άνοδο, η κληρωτίδα έδειξε ότι αντίπαλος την 1η αγωνιστική θα είναι η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων.

Ο Σάκης Σάσσαλος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές, ενώ αναφερόμενος στο ματς τόνισε

"Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα προτιμούσα να το δίναμε εκτός έδρας. Από εκεί και πέρα, έχει αποδείξει η ιστορία ότι οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό εάν δεν πάρουν τα συγκεκριμένα ματς σοβαρά, οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις και παγίδες. Έχω πίστη στη δική μου ομάδα και αυτό που θα πω στους ποδοσφαιριστές όλη την εβδομάδα έχει να κάνει με τη σοβαρότητα που πρέπει να αντιμετωπίσουν το ματς. Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι και να προσαρμοστούμε στο πλάνο. Το κυριότερο, να είμαστε ταπεινοί και να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Άλλωστε στην κατηγορία αυτή, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι".

Γα την κατάσταση που βρίσκεται ο Φαρινόλα και εάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο κ. Σάσσαλος τόνισε:

"Ο Πάολο είναι ένα παιδι που είναι μαζί μας τρεις εβδομάδες. Προσπαθεί πολύ, χθες πήρε ένα ημίχρονο και τα θετικά στοιχεία που έδειξε ήταν περισσότερα από τα αρνητικά.

Ανά πάσα ώρα και στιγμή θα είναι ετοιμοπόλεμος για την πρεμιέρα".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35