social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αλλάζει επίπεδο το Παλαιό Φάληρο

Αλλάζει επίπεδο το Παλαιό Φάληρο

Για ακόμη μια αφορά η διοίκηση του Παναγιώτη Σταυριανάκου στο Παλαιό Φάληρο δείχνει ότι αλλάζει επίπεδο καθημερινά

.

Απόδειξη αποτελεί η κίνηση της ιστορικής ομάδας να επιτρέψει την είσοδο σε γονείς και αθλητές του συλλόγου στο ματς Κυπέλλου με τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου. Προϋπόθεση αποτελεί να έχουν στην κατοχή τους το καρτελάκι εγγραφής που τους δόθηκε από την γραμματεία των ακαδημιών.

Το δελτίο τύπου

Το ΦΑΛΗΡΟ μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!

Όπως γνωρίζετε οι παλιοί και θα διαπιστώσετε και οι νεότεροι γονείς που μας εμπιστεύεστε την εκπαίδευση και διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας, στο Σύλλογο του Π.Α.Σ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ είμαστε μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ από το μικρότερο τμήμα της Ακαδημίας μας μέχρι και την ανδρική μας ομάδα.

Γι' αυτό το λόγο ζητάμε τη στήριξή σας στον πολύ σημαντικό αγώνα που δίνει το ανδρικό μας τμήμα για το θεσμό του Κυπέλλου την άλλη Τετάρτη 23/09 στις 16:00 στο τοπικό ντέρμπι με τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου.

Με πρωτοβουλία του Προέδρου της ομάδας και της επιτροπής Ακαδημίας, όσοι γονείς προσκομίσουν το καρτελάκι εγγραφής που σας δόθηκε από τη Γραμματεία των Ακαδημιών, θα έχουν ΔΩΡΕΑΝ είσοδο στο συγκεκριμένο παιχνίδι μαζί φυσικά και με τα παιδιά τους!!!

Να σας ενημερώσουμε ακόμα πως έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2020-2021 για τους αγώνες της Ανδρικής ομάδας και η τιμή τους ανέρχεται στα 30€.

Με κάθε εισιτήριο διαρκείας έχετε έκπτωση 10% σε όλα τα είδη της μπουτίκ, στις ιατρικές εξετάσεις, στο δελτίο ποδοσφαιριστή και σε όλες τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στη χρονιά (ετήσια χοροεσπερίδα, εκδρομές, camp κα)

Αγοράζουμε ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ!!! 

Σας περιμένουμε όλους στον αγώνα την Τετάρτη 23/09 στις 16:00 να δώσουμε ώθηση στην ομάδα και να πάρουμε την πρόκριση. Forza ΦΑΛΗΡΟ!!!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35