social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασαν από τα Βριλήσσια οι Άγιοι Ανάργυροι

Πέρασαν από τα Βριλήσσια οι Άγιοι Ανάργυροι

Με εύστοχο πέναλτι του Καραχάλιου, οι Άγιοι Ανάργυροι επικράτησαν των Βριλησσίων.

 

Η ομάδα του Δημήτρη Καλύκα επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στο παιχνίδι, παρά την αξιόμαχη εμφάνιση των γηπεδούχων του Μιχάλη Λυκερίδη. Το σκορ άνοιξε όταν στο 27ο λεπτό, ο Μάριος Τσούμας έκανε πέναλτι στον Πλεξίδα, αντικρίζοντας μάλιστα και την κόκκινη κάρτα. Ένα λεπτό αργότερα, ο Καραχάλιος ανέλαβε την εσχάτη των ποινών και εκτέλεσε εύστοχα, για να διαμορφώσει το 0-1. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου, η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε όταν ο Κούμπρια αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Αυτό δεν πτόησε τους φιλοξενούμενους που είχαν δοκάρι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με τον Μανωλιά, μετά από αντεπίθεση. Στην επανάληψη, τα Βριλήσσια συνέχισαν να παρουσιάζουν πολύ αξιοπρεπή εικόνα στο γήπεδο, με δύναμη και διάρκεια, με την τελική προσπάθεια να είναι το μόνο στοιχείο που έλειψε στους γηπεδούχους. Την μεγαλύτερη φάση του ημιχρόνου είχαν και πάλι οι - πολύ ποιοτικοί - Άγιοι Ανάργυροι, με τον Πιπίνη να βλέπει την κεφαλιά του να καταλήγει στο δοκάρι του Τζεβελέκη, στο 80'. Με αυτήν την νίκη, οι φιλοξενούμενοι έκαναν δύο τις νίκες τους, σε ισάριθμα ματς, ενώ τα Βρηλίσσια δεν έχουν ακόμη συγκεντρώσει κάποιο βαθμό.

 

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Λυκερίδης): Τζεβελέκης, Κιρκιλής (75' Τίγκας), Γκιονάι, Τσούμας Μ., Γκρέκος, Τσιτοφώτος, Αραμπατζής, Σαχινίδης (46' Δημητρέλος), Κατσιμίχας (70' Κουρής), Μακρής, Τσούμας Στ. (60' Καγιώργης)

 

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Καλύκας): Χανιώτης, Βυζανιάρης (53' Κατσίβελας), Νιφαδόπουλος, Κατσάρας, Πιπίνης, Κούμπρια, Μανωλιάς (82' Οικονόμου), Θεοδωράκης, Καραχάλιος (82' Νικολάου), Κλωνάρης (66' Κρητικός), Πλεξίδας (46' Λάλα)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35