social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτη νίκη για το Περιστέρι, 1-0 τον Παπάγο

Πρώτη νίκη για το Περιστέρι, 1-0 τον Παπάγο

Τη πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας ΕΠΣΑ πανηγύρισε η ομάδα του ΑΟ Περιστερίου, που επικράτησε με 1-0 του Παπάγου, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου.

 

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, πέτυχε στο 59' ο Νίκος Λειβαδάς, χαρίζοντας την νίκη και τους τρεις βαθμούς στο συγκρότημα του Αλβέρτου Παπαδάκη. Στο 90' ο Παπάγος έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, καθώς ο Φίλιππος Ταλιούρας έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο ίδιο λεπτό αποβήλθηκε για τους γηπεδούχους ο Νένδος.

Έτσι, ο ΑΟ Περιστερίου βρίσκεται στη κορυφή με Χολαργό, Χαλάνδρι, Μελίσσια και Ηλυσιακό με τέσσερις βαθμούς, ενώ η ομάδα του Γιάννη Ντόκου βρίσκεται 10η με έναν λιγότερο.

 

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Παπαδάκης): Τσιώσης, Λέτσι, Τρόκα (80' Διονυσόπουλος), Μπούζας, Σετελλάρι, Κλωνάρης, Λειβαδάς (84' Καλάμης), Ζιάμπρας (46' Κουτσούκου), Θεοδώρου (84' Λαναράς), Ρίζος, Νένδος (55' Καρακωνσταντής).

ΠΑΠΑΓΟΣ (Ντόκος): Καββαδίας, Κορδάς, Ντουλάκης (55' Κολιάκος), Αλεξιάδης, Κούκος Α., Πεταλωτής, Γυπάρης (46' Ταλιούρας Δ.), Φατούρος, Παπαναστασίου, Ταλιούρας Ι. (55' Βαρώνος), Ταλιούρας Φ.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35