social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουτρομάνος: «Να δώσουμε συνέχεια στο νικηφόρο σερί μας»

Κουτρομάνος: «Να δώσουμε συνέχεια στο νικηφόρο σερί μας»

Στη κορυφή της βαθμολογίας του δεύτερου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ θα προσπαθήσει να παραμείνει και μετά την επόμενη αγωνιστική η ΑΕ Χαλανδρίου, που καλείται να αντιμετωπίσει τον αξιόμαχο Παπάγο.

 

Για την 3η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, το συγκρότημα του Νώντα Κουτρομάνου θα φιλοξενηθεί τη Κυριακή 4 Οκτωβρίου από τον Παπάγο στις 16:30. Οι μεν γηπεδούχοι θα ψάξουν τη δεύτερη τους νίκη στη σεζόν, ενώ οι δε φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να παραμείνουν μόνοι τους στη πρώτη θεσή, που αυτή τη στιγμή μοιράζονται με Μελίσσια, Χολαργό, ΑΟ Περιστερίου και Ηλυσιακό.

Ο προπονητής των νεοφώτιστων, μίλησε στην ιστοσελίδα μας, αναλύοντας το ψυχολογικό αβαντάζ που έδωσε στην ομάδα του η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής, αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και έχει αρκετό δρόμο μπροστά του.

Αναλυτικά:

«Τη προηγούμενη αγωνιστική αναδειχθήκαμε νικητές στο ντέρμπι του Χαλανδρίου με τον Απόλλωνα, ήταν μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο, όμως δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτή τη νίκη καθώς το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Ελπίζουμε να δώσουμε συνέχεια στο νικηφόρο σερί μας.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35