social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι η Δόξα Βύρωνος

Μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι η Δόξα Βύρωνος

Με 4-1 πήρε το ντέρμπι του Βύρωνα η Δόξα απέναντι στον Αθηναϊκό.

 

Παρά το ευρύ σκορ, το παιχνίδι δικαίωσε το χαρακτηρισμό του «ντέρμπι», με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες στο παιχνίδι. Το σκορ άνοιξε στο 35' ο Κουτσαυτίκης, στέλνοντας τη Δόξα με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη, οι τυπικά γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 με σκόρερ τον Ταμπουράκη στο 89'. Το 3-0 πέτυχε ο φορμαρισμένος Ζευκιλής στο 74', ενώ ο Αρβανιτάκης μείωσε για τον Αθηναϊκό, πέντε λεπτά αργότερα. Στο 85', ο Ζευκιλής με ακόμη ένα προσωπικό τέρμα, διαμόρφωσε το τελικό 4-1 υπέρ της Δόξας. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι διαιτησία των Γκάμαρη, Απτόσογλου και Σαμοΐλη ήταν άριστη. Μετά από αυτή τη νίκη, η ομάδα του Γιάννη Κουσάνα διατήρησε το απόλυτο με 9 βαθμούς σε τρία παιχνίδια, ενώ ο Αθηναϊκός έχει 4, αντίστοιχα.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Γιάννης Κουσάνας): Μεϊμάρογλου, Κίλιας, Καζαντζής (52’ Κορδογιάννης), Σκούρας, Κοσσυβάκης, Χαλβατζής, Κουτσαφτίκης, Αγγελακόπουλος, Ταμπουράκης (88’ Μίζιος), Ζευκιλής, Νικόλα (68’ Βούτας)

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Καραστέργιος, Γιαννίτσας (50’ Βουλτσίδης), Ζάχος, Βασιλείου (84’ Ρετζέπι), Βελέντζας, Κατσούλας, Δούκας (68’ Σπίνουλας), Ρηγόπουλος (46’ Αρβανιτάκης), Τραγουστής (46’ Μαυροματάκης) , Παπανικολαόυ, Λημνιός


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35