social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το πανόραμα της τρίτης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ (3/10)

Το πανόραμα της τρίτης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ (3/10)

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγο οι αγώνες του Σαββάτου (3/10) της Α' ΕΠΣΑ, για την τρίτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου, με την αναμέτρηση του Ήφαιστου Περιστερίου με την ΑΕ Ηρακλείου να ήταν αυτή που ξεχώρισε

Η ομάδα του Λευτέρη Αλεξάκη πήρε το ντέρμπι της αγωνιστικής με 1-0 επί του συγκροτήματος του Λουκά Ρόπα και βρίσκεται πλέον μόνη της στην πρώτη θέση του ομίλου με 9 βαθμούς, έχοντας κάνει το 3X3.

Η δουλειά του πολύπειρου κόουτς στην προετοιμασία της ομάδας φαίνεται πλέον και στις επίσημες αναμετρήσεις της και όπως όλα δείχνουν αναμένεται το σωματείου του Περιστερίου να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, το Ηράκλειο δεν μπόρεσε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική να πάρει τη νίκη, και με εξαίρεση την πρεμιέρα του πρωταθλήματος μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα ματς.

Ο Ήφαιστος ελπίζει τώρα σε γκέλα της Θύελλας Αγίου Δημητρίου στην Νέα Ιωνία (4/10,16:30), έτσι ώστε να παραμείνεις πρωτοπόρος στον πρώτο όμιλο. Η ΑΕ Ηρακλείου δε τώρα, βρίσκεται στην 6η θέση με μόλις τρεις βαθμούς, ελπίζει να μην πάρουν βαθμούς η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων και το Χαϊδάρι, στις αναμετρήσεις τους με Αστέρα Ζωγράφου (εκτός) και ΑΟΝΦ Άτταλο (εντός), αντίστοιχα.

Στη σημερινή αναμέτρηση στο Παλαιό Φάληρο, η Δάφνη πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον επίσης νεοφώτιστο Άγιο Δημήτριο, με τον οποίο βρέθηκαν πέρσι στον ίδιο όμιλο και στη Β' κατηγορία, και βρίσκεται πλέον δύο βαθμούς πίσω από τη κορυφή, μαζί με τον Πανερυθραϊκό. Το συγκρότημα του Βαγγέλη Σάπκα πραγματοποίησε τη δεύτερη σερί του νίκη, αλλά και την αήττητη πορεία της στον πρώτο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα, ωστόσο, του Πέτρου Φυλακούρη έκανε τη δεύτερη της ήττα στο πρωτάθλημα μετά την πρεμιέρα και ψάχνει επειγόντως τρόπους έτσι ώστε να βελτιωθεί στο γήπεδο και να κερδίσει βαθμούς, για να κερδίσει μετέπειτα και την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ελπίζουν επίσης πλέον να μην πάρει βαθμό η ομάδα του Ανδρέα Μαντζούνη, ενώ ο Άγιος Δημήτριος κοιτάζει πλέον στο ματς με την Ελπίδα και ευελπιστεί σε... ισοπαλίες του Αστέρα Ζωγράφου με την Ελπίδα και του Ολυμπιακού Λιοσίων με τη Λυκόβρυση, καθώς ότι και να συμβει στην αναμέτρηση του Χαϊδαρίου με τον Άτταλο θα πέσει στη βαθμολογία.

Προχωρώντας, τη σημερινή αγωνιστική δράση στον πρώτο όμιλο έκλεισε η εντός έδρας νίκη του Πανερυθραϊκού με 2-1 επί της Διάνας Ηλιούπολης, που τον έφερε στη δεύτερη θέση, σε ισοβαθμία με την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου. 

Η ομάδα του Στέλιου Μουντανάρη φαίνεται να έχει ανεβάσει ρυθμό μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Αστέρα Ζωγράφου και έχει πραγματοποιήσει πλέον ένα σερί δύο νικών, κάτι που θέτει γερές βάσεις για τη συνέχεια του... «μαραθώνιου». Αντιθέτως, η Διάνα έκανε την πρώτη της ήττα στη σεζόν μετά από μία ισοπαλία και μία νίκη, που την κατατάσσουν πλέον στην 5η θέση με 4 βαθμούς.  

Το σωματείο της Νέας Ερυθραίας ελπίζει, όπως και η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, σε γκέλα της Θύελλας Αγίου Δημητρίου, με το συγκρότημα του Γιώργου Τσαμόπουλου να ευελπιστεί να μην πάρει βαθμούς τόσο ο ΑΟ Χαϊδαρίου, όσο και η Ελπίδα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35