social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ (3/10)

Το πανόραμα της 3ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ (3/10)

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγο οι αγώνες του Σαββάτου (3/10) της Α' ΕΠΣΑ, για την τρίτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου, με τους Αγίους Αναργύρους να κάνουν το 3x3 και το ντέρμπι του Βύρωνα να βάφεται... «μπλε».

 

Το έως τώρα αήττητο σερί του Αθηναϊκού τερμάτισε η Δόξα Βύρωνος, που θριάμβευσε στο μεταξύ τους ντέρμπι του Βύρωνα, επικρατώντας με 4-1. Η ομάδα του Γιάννη Κουσάνα «ξέσπασε» στο δεύτερο ημίχρονο και μαζί με τη νίκη, πήρε και τους τρεις βαθμούς που την τοποθέτησαν στην πρώτη θέση του ομίλου μαζί με τους Αγίους Αναργύρους, έχοντας κάνει αμφότεροι το 3x3.

Οι «μπλε» συνέχισαν το σερί των νικών τους στο πρωτάθλημα, ενώ οι «λόρδοι» έμειναν για πρώτη φορά χωρίς βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα, πέφτοντας στην 8η θέση με τέσσερις βαθμούς.

Το συγκρότημα του... «καπελάκια» Δημήτρη Κωνσταντόπουλου ελπίζει πλέον μόνο σε γκέλα της Αγίας Ελεούσας στην έδρα των Τραχώνων, αλλά και του ΓΣ Αργυρούπολης που υποδέχεται τον Ιάσονα, καθώς είναι βαθμολογικά αδιάφορος από ματς του Άγιαξ Ταύρου με την Κηπούπολη. Από την άλλη μεριά, η Δόξα θα μείνει ανεπηρέαστη από τα αυριανά αποτελέσματα, με εξαίρεση των Τραχώνων, και ελπίζει μόνο στην ήττα της ομάδας του Κώστα Ζαλάβρα, καθώς δύο στο... «ρετιρέ» είναι ήδη πολλοί.

 

Προχωρώντας, οι Άγιοι Ανάργυροι συνέχισαν την ασταμάτητη τους πορεία στον όμιλο, έχοντας ως μοναδικό στόχο την επιστροφή τους στα... «σαλόνια» της Γ' Εθνικής. Η ομάδα του Δημήτρη Καλύκα δεν δυσκολεύτηκε στο ματς με την Ανθούπολη και έχοντας την πρωτοβουλία, αλλά και την αριθμητική υπεροχή πήρε την πολυπόθητη νίκη και βρίσκεται πλέον στην κορυφή με 9 βαθμούς, «συντροφεύοντας» την Δόξα Βύρωνος.

Αντιθέτως, το συγκρότημα του Βαγγέλη Κουτσογιάννη είχε τη πρώτη της απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα, μετά τις δύο πρώτες συνεχόμενες νίκες της και ελπίζει τώρα σε γκέλα του ΓΣ Αργυρούπολης και της Αγίας Ελεούσας. Οι Άγιοι Ανάργυροι από την άλλη, όπως και η Δόξα, ελπίζουν σε γκέλα των Τραχώνων για να παραμείνουν στη κορυφοί, καθώς μένουν ανεπηρέαστοι από τα άλλα ματς.

 

Στη συνέχεια της τρίτης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου, είχαμε τη δεύτερη νίκη του Καματερού στη φετινή σεζόν, μετά από ένα... «διάλειμμα» στην 2η αγωνιστική που ηττήθηκε από τον Αθηναϊκό.

Το Καματερό, παρά τα προβλήματα που έδειξε να έχει σαν ομάδα, κυρίως μετά την αλλαγή του προπονητή, με τον Γιώργο Καλύβα να διαδέχεται τον Γαληνό Νικολαΐδη, φάνηκε άκρως ανταγωνιστικό στο γήπεδο, δείχνοντας πως έχει πολλά να δείξει και στη συνέχεια.

Αντιθέτως, τα «λαβωμένα» Πετράλωνα γνώρισαν την τρίτη τους ήττα για φέτος σε ισάριθμα ματς, κάτι που καθιστά τη συνέχεια τους στο πρωτάθλημα ακόμη πιο δύσκολη, αν αναλογιστεί κανείς το πρόγραμμα του ομίλου.

Το Καματερό μετά από αυτή του τη νίκη ανέβηκε στην 6η θέση με ισάριθμους βαθμούς και ελπίζει σε γκέλα, όπως και οι Ανθούπολη και Αθηναϊκός, των ΓΣ Αργυρούπολης και Αγίας Ελεούσας. Απεναντίας, τα Πετράλωνα μένουν βαθμολογικά αδιάφορα από όλα τα ματς, έχοντας όμως μια μικρή ελπίδα για πιθανή γκέλα του Ιάσονα που θα τον κρατήσει στους μηδέν βαθμούς, καθώς οτιδήποτε και αν συμβεί στο Άγιαξ-Κηπούπολη, τουλάχιστον ένας από τους δύο θα ανεβεί στην κατάταξη.

 

Κλείνοντας, την τρίτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου για το Σάββατο 3/10 ολοκλήρωσε η ευρεία νίκη του Άρη Πετρούολης επί του ΑΟ Βριλησσίων, που επικράτησε με το εμφατικό 5-0. 

Η ομάδα του Θοδωρή Τρανού χρειαζόταν το ψυχολογικό αβαντάζ που θα της έδινε αυτή η νίκη, μετά την ήττα στην προηγούμενη αγωνιστική, φτάνοντας έτσι τις δύο στο πρωτάθλημα και συνεπακόλουθα τους 6 βαθμούς. Αντιθέτως, οι νεοφώτιστοι έφτασαν τις τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς, έχοντας πλέον ακόμη πιο δύσκολη πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το σωματείο της Πετρούπολης ελπίζει πλέον σε γκέλα των Τραχώνων, της Αγίας Ελεούσας, αλλά και του ΓΣ Αργυρούπολης, ενώ τα Βριλήσσια, ακολουθώντας το μοτίβο των Πετραλώνων ευελπιστούν σε ήττα του Ιάσονα, καθώς όπως προαναφέραμε οποιοδήποτε αποτέλεσμα και αν έρθει στο ματς Άγιαξ Ταύρου - Κηπούπολη, τουλάχιστον ένας από τους δύο θα ανέβει θέση στη βαθμολογία.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35