social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτη νίκη για τον Απόλλων Χαλανδρίου, 4-0 τον Μικρασιατικό

Πρώτη νίκη για τον Απόλλων Χαλανδρίου, 4-0 τον Μικρασιατικό

Τη πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ πέτυχε η ομάδα του Απόλλωνα Χαλανδρίου, που επικράτησε με το εμφατικό 4-0 του Μικρασιατικού, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής.

 

Το σκορ για την ομάδα του Χρήστου Βλάχου άνοιξε ο Γιώργος Κούτσιας στο 13', με τον Παγώνη να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του δύο λεπτά μετά. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με το 3-0 υπέρ των γηπεδούχων, με τον Μήτρου να ευστοχεί στο 31' από την άσπρη βούλα.

Το τελικό ευρύ 4-0 διαμορφώθηκε στο 65' από τον Στεργιώτη που μόλις είχε περάσει στο ματς, ενώ η μοναδική καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους στο ματς ήταν στο 44', όταν και ο Αλευρής έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι από απευθείας φάουλ.

Έτσι, το σωματείο του Χαλανδρίου ανέβηκε στην 7η θέση με τέσσερις βαθμούς, ενώ ο νεοφώτιστος Μικρασιατικός έπεσε στην 13η θέση με έναν λιγότερο.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Παπαθανάσης (79' Οικονομόπουλος), Ψάλλας, Παστρικός, Αγκόλλη, Χατζής (63' Λέλεκας), Κανδεράκης, Κούτσιας (55' Στεργιώτης), Μήτρου (79' Μήτρου), Παγώνης (63' Καλημέρης)

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Σταμπουλίδης): Κακοσάιος, Αμπάζι (46' Βάγγαλης), Αλευρής, Μεσίνι, Καραθανάσης, Γκουρνέλος, Βουτυράς, Σάββας (43' Καρατζάς), Καρακάσης (46' Παπούλιας), Σμυρνάκης (66' Σαρακινός), Γρυπάρης (61' Γεωργίου)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35