social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλύκας: «Κάναμε το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι»

Καλύκας: «Κάναμε το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι»

Το 3x3 έκαναν στο πρωτάθλημα οι Άγιοι Ανάργυροι μετά τη νίκη τους με 3-0 επί της Ανθούπολης για την 3η αγωνιστική, με την ομάδα του Δημήτρη Καλύκα να μην αστειεύται και να δείχνει πως μονόδρομός της είναι η άνοδος.

 

Ο τεχνικός των Αγίων Αναργύρων, μίλησε στο soccerlive.gr μετά την εμφατική νίκη της ομάδας του, αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως έκαναν το καλύτερο τους ματς έως τώρα, καθώς και πως τα δύο επόμενα ντέρμπι με Άρη Πετρούπολης και Τράχωνες θα κρίνουν τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

«Κάναμε το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι, και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση όλων των παικτών μου. Βγάλαμε στο γήπεδο το επιθετικό ποδόσφαιρο που θέλουμε να δείχνουμε, πραγματοποιήσαμε πολλές ευκαιρίες, όμως έχουμε ακόμα πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ακολουθούν δυο ντέρμπι με τις δυο ομάδες που είναι υποψήφιες για την άνοδο, με τους Τράχωνες και τον Άρη Πετρούπολης. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσγειωμένοι, καθώς τα ματς αυτά θα κρίνουν πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Σκοπός μας τη βδομάδα που έρχεται είναι να δούμε αν θα έχουμε απουσίες και τραυματισμούς για να είμαστε έτοιμοι για το ματς της Κυριακής.»


Σχετικά άρθρα

Βενάκης: Τακτικά ήμασταν άριστοι αλλά έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα

Με απουσίες αλλά ψυχολογία στην Χρυσούπολη η Ηλιούπολη

Διάνα Ηλιούπολης-Χαραυγιακός 1-0 [highlights]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35