social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βράζουν στο Χαϊδάρι με τη διαιτησία

Βράζουν στο Χαϊδάρι με τη διαιτησία

Την εξής ανακοίνωση εξέδωσε το Χαϊδάρι για τη διαιτησία στο ματς με τον Άτταλο
Για μια ακόμη φορά, το Χαιδάρι γίνεται αποδέκτης διαιτητικών αποφάσεων που - κατά διαβολική σύμπτωση - αδικούν κατάφωρα την ομάδα μας. Συγκεκριμένα, στο Α' μέρος - και ενώ το σκόρ παρέμεινε στο 0-0 - κακώς ακυρώθηκε γκολ της ομάδας μας ως οφσάιντ, ύστερα από υπόδειξη της βοηθού ΔΕΤΣΗ ΜΑΡΙΑΣ.
Το 0-1 πραγματοποιείται μετά από ανύπαρκτο φάουλ που δόθηκε σε ευνοική θέση για την αντίπαλη ομάδα, από τον διαιτητή ΕΥΘΥΜΙΟΥ, ενώ στο 51' το σουτ του παίκτη μας, που βρήκε πρώτα το δοκάρι, στη συνέχεια η μπάλα πέρασε τη γραμμή αλλά δεν καταλογίστηκε το τέρμα υπέρ της ομαδας μας από τον βοηθό ΣΤΑΥΡΟΓΛΟΥ.
Σε όλη την διάρκεια του αγώνα, η πειθαρχική αντιμετώπιση εκ μέρους των διατητών, παρόμοιων φάσεων αδικούσε κατάφωρα την ομάδα μας. Η παράσταση φυσικά δεν θα μπορούσε να μην έχει μεγαλοπρεπές φινάλε , αφού δεν καταλογίζεται πέναλτι σε εμφανέστατη ανατροπή του Ρούπι και στην συνέχεια έχουμε μια αδικαιολόγητη αποβολή του ίδιου παίκτη μας με αναγραφή ψευδους δικαιολογίας στο φύλλο αγώνα - και τα δύο περιστατικά σε αγαστή συνεργασία ΕΥΘΥΜΙΟΥ και ΣΤΑΥΡΟΓΛΟΥ, με την οποία και οι ίδιοι οι αντίπαλοι παίκτες απορούσαν. Αλλά όπως ανέφερε και ο διαιτητής του αγώνα, με ειρωνία, κατά την αποχώρηση του σε μέλη της διοίκησης «αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο…».
Κατανοούμε την οργή της πλειοψηφίας των φιλάθλων μας για τα επανειλημμένα λάθη εις βάρος μας. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε τις φήμες που μας μεταφέρονται από τους "φίλους" του συλλόγου μας, ότι η Ένωση Αθηνών, δεν επιθυμεί πλέον την παρουσία ενός από τα πιο ιστορικά σωματεία της Αθήνας στο πρωτάθλημά της.
Σαν διοίκηση, θα το ερευνήσουμε και αυτό, πράττοντας ότι είναι καλύτερο για τα σωματείο ώστε οι κόποι όλων μας, να μην πάνε χαμένοι.
Καλούμε τους φιλάθλους μας, να επιδείξουν στοιχειώδη αυτοσυγκράτηση στο μέλλον, ώστε να μην δημιουργηθούν άσχημες καταστάσεις που δεν τιμούν κανένα μας. Θέλουμε παράλληλα να καταστήσουμε σαφές, πως είναι ανεπιθύμητη & αμφισβητήσιμη κάθε διαιτησία από τους προαναφερόμενους βοηθούς και διατητή σε μελλοντικούς αγώνες της ομάδας μας. Σκοπός μας είναι να αποφευχθούν αντίστοιχα φαινόμενα, ώστε να διεξάγονται ομαλά οι αγώνες & να κρίνονται χωρίς προκατάληψη, γιατί η εικόνα, μιλάει από μόνη της...

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35