social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ψυρόπουλος: Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια απ' όλους στον σύλλογο

Ψυρόπουλος: Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια απ' όλους στον σύλλογο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηλυσιακού για τον αγώνα που ακολουθεί αύριο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής όπου αντίπαλος θα ειναι τα Μελίσσια.

 

Οι κιτρινόμαυροι μετά τις δυο "λευκές" ισοπαλίες με Σούρμενα και Αγία Παρασκευή θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες ούτως ώστε να μην χάσουν την επαφή με τις πρώτες θέσεις του ομίλου.

Ο προπονητής, Κώστας Ψυρόπουλος έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα, με τον Καλαματιανό προπονητή να δηλώνει τα εξής για το παιχνίδι: "Γνωρίζαμε από την αρχή που ήρθαμε στην ομάδα ότι είχαμε δύσκολη αποστολή. Άλλωστε αποδείχθηκε και στην πράξη. Το να δημιουργήσεις μια ομάδα που θα βασίζεται σε ποδοσφαιριστές των υποδομών σου που θα κάνουν πρωταθλητισμό είναι πολύ δύσκολο. Ο Ηλυσιακός μετά από χρόνια στηρίζεται σε δικούς του ποδοσφαιριστές και τα παιδιά δείχνουν ότι τα έχουν πάει αρκετά καλά. Βγάλαμε δύσκολο πρόγραμμα παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Αυτό δε σημαίνει ότι το παιχνίδι της Κυριακής που πρέπει να κερδίσουμε μπορεί να είναι εύκολο. Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και πολύ ενδιαφέρον. Μας ενδιαφέρει να μη χάνουμε χρόνο από το παιχνίδι γιατί η κάθε ομάδα έχει το δικό της τρόπο σκέψης. Έχει γίνει μία πολύ καλή συλλογική δουλειά από όλους μας και όσο για τους παίκτες μας. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35