social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιστροφή στο... κλουβί για το Ηράκλειο με νίκη, 3-0 το Χαϊδάρι

Επιστροφή στο... κλουβί για το Ηράκλειο με νίκη, 3-0 το Χαϊδάρι

Τη πρώτη της νίκη μετά από εκείνη της πρεμιέρας και έπειτα από δύο διαδοχικές ήττες πέτυχε η ΑΕ Ηρακλείου, που επικράτησε με το ευρύ 3-0 του ΑΟ Χαϊδαρίου για την 4η αγωνιστική του πρώτου ομίλου. Απεναντίας, η ομάδα του Γιάννη Χλωρού έφτασε τις τρεις ήττες για φέτος, έχοντας πάρει τους μοναδικούς της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα στη δεύτερη αγωνιστική, όπου και είχε επικρατήσει με 3-0 στην έδρα της Λυκόβρυσης.

Έτσι, το συγκρότημα του Λουκά Ρόπα ανέβηκε στην 6η θέση με ισάριθμους βαθμούς σε ισοβαθμία με την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων που έχει ματς λιγότερο, ενώ το Χαϊδάρι παρέμεινε στην 11η θέση με μόλις τρεις.

Το σκορ για την ομάδα του Ηρακλείου άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό ο Μακρίδης με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Αντωνόπουλου, με τον παίκτη που έβγαλε την ασίστ να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 δύο λεπτά μετά.

Στο 6’ ο Κιρτζιαλίδης επιχείρησε ένα σουτ, με τον Μίχο να μπλοκάρει, ενώ τρία λεπτά αργότερα ήρθε η πρώτη μεγάλη φάση για το Χαϊδάρι, με τον Λελούδα να κάνει ένα εξαιρετικό σλάλομ, όμως ο Μολφέσης απομάκρυνε το σουτ του.

Στο 15’ ο Αντωνόπουλος σούταρε στέλνοντας τη μπάλα άουτ, για να ακολουθήσει στο 28’ το 2-0 για την ομάδα του, το οποίο σημείωσε ο Λιαπίδης μετά από ασίστ του Κιρτζιαλίδη.

Επτά λεπτά μετά ο ΑΟ Χαϊδαρίου ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Καμπεράι, ενώ στο 39’ ο Λελούδας πραγματοποίησε την τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου σουτάροντας, με τον Μολφέση να παραχωρεί κόρνερ.

Λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους του ματς και συγκεκριμένα στο 55’, ο Κιρτζιαλίδης σούταρε, με τον Μίχο να μπλοκάρει, ενώ ο Λελούδας πραγματοποίησε τρία λεπτά μετά ένα ακόμη τρομερό σόλο το οποίο σταμάτησε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 83’ ο Ζίζηλας που εκμεταλλευόμενος τη σύγχυση στα καρέ του Μίχου, κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, «κλειδώνοντας» έτσι τη νίκη και το τρίποντο για την ομάδα του Λουκά Ρόπα. 

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Λουκάς Ρόπας): Μολφέσης, Χιώτης, ΖίζηλαςΚόντιΤελχάι (66’ Χρήστου), ΤουγούντζογλουΛιαπίδης, Αντωνόπουλος Β. (73’ Νταβαρίνος), Κιρτζιαλίδης, Μακρίδης (70’ Γκούγκας), Καρώνης (46’ Μερτκολα)

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Χλωρός): Μίχος Χ., Σωτηριάδης, Τσώνης, Σταμίρης (30’ λ.τρ. Αθανασιάδης), Πλουμάτος, Ταμπάκης (61’ Τσιούλος), Αντωνόπουλος Ι. (61’ Γιαννακόπουλος), Μίχος Σπ. (89’ Ντουλέ), Καμπεράι, Δαραμάρας, Λελούδας (87’ Κρανίτης)


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35