social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πολυβόλο η Διάνα Ηλιούπολης, 6-0 τον Αστέρα Ζωγράφου

Πολυβόλο η Διάνα Ηλιούπολης, 6-0 τον Αστέρα Ζωγράφου

Η δύναμη της έδρας της είναι δεδομένη και την αξιοποίησε στο μέγιστο βαθμό η Διάνα Ηλιούπολης που επικράτησε εύκολα με 6-0 του Αστέρα Ζωγράφου.

Μετά την ήττα της 3ης αγωνιστικής από τον Πανερυθραϊκό, οι γηπεδούχοι είχαν σε πολύ καλή ημέρα όλους τους ποδοσφαιριστές και έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση φτάνοντας τους επτά πόντους. Τα τέρματα σημείωσαν δυο ο Φάρος στο 3’ με απ ευθείας φάουλ και στο 35’ με πλασέ. Ενά τα υπόλοιπα οι Κετσετζόγλου στο 49’, Καζάκος 75’, Δοξαράκης 81’ και στο 87’ ο Πανίδης διαμόρφωσε το τελικό 6-0. Στο 83’ αποβλήθηκε ο Εξηντάρης του Αστέρα. Διαιτητές ήταν οι Ευθυμίου, Δόσης, Σαμοίλης.

ΔΙΑΝΑ (Τσαμόπουλος): Αράχοβας (84’ Καλούδης), Λεοντίου (55’ Πανίδης), Ποντικάκος (55’ Αλεξανδρής), Μπακογιάννης, Γιαννουλάκης, Μπαρδάκης, Φάρος, Χάλος, Κετσετζόγλου (84’ Κατσίκιας), Νίκολι, Καζάκος (80’ Δετοράκης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ (Κατσάνος): Λαχανάς, Πολυμερόπουλος (46’ Βασιλάς), Βραχίμη, Παπαθανάσης, Εηντάρης, Καραγιάννης (46’ Καραμάνος), Κακαριάρης (46’ Δημητρίου), Μπασινάς (65’ Μεταξούλης), Ρουπακιάς (56’ Ηλιόπουλος), Κυριαζής, Τσιάκαλος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35