social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσαβαλιάς: «Χαρούμενος και περήφανος για τους παίκτες μου»

Τσαβαλιάς: «Χαρούμενος και περήφανος για τους παίκτες μου»

Τη δεύτερή του νίκη πέτυχε στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ ο ΑΟ Βύρωνας, που επικράτησε με 1-0 του Παλαιού Φαλήρου για την 4η αγωνιστική, σε ένα ματς που στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του νεαρού ποδοσφαιριστή του Φαλήρου, Αναστάσιου Χασιώτη.

 

Η ομάδα του Κώστα Τσαβαλιά ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας, στην οποία βρίσκεται σε ισοβαθμία με Μικρασιατικό και Παπάγο στους 6 πόντους. Ο τεχνικός του Βύρωνα μίλησε στην ιστοσελίδα μας αναλύοντας το πως κατάφερε η ομάδα του να κερδίσει, ανέφερε το πόσο ευχαριστημένος έμεινε από τους παίκτες του, ενώ ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του Παλαιού Φαλήρου.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και μια σημαντική νίκη με πολύ καλή απόδοση και προσπάθεια των παικτών μου και πιστεύω ότι είναι δίκαιο το σκορ. Θα μπορούσαμε να ισοφαριστούμε με ένα πέναλτι στο 85’, το οποίο όμως θα ήταν αντίθετο από την εικόνα του παιχνιδιού. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου και περήφανος για αυτούς για την προσπάθεια που έκαναν. Εύχομαι στον παίκτη του Παλαιού Φαλήρου που τραυματίστηκε μέσα από τη καρδιά μου, να έχει ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35