social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κυριάρχη η Διάνα, 2-0 την Ελπίδα στους Αγίους Αναργύρους

Κυριάρχη η Διάνα, 2-0 την Ελπίδα στους Αγίους Αναργύρους

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Διάνα Ηλιούπολης απέναντι στην Ελπίδα Αγ. Αναργύρων για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η οποία ήταν κυρίαρχη σε όλο το ματς, ενώ χαρακτηριστικό ήταν πως οι γηπεδούχοι δεν είχαν ούτε μια σημαντική ευκαιρία στο ματς.

Του Πέτρου Κοσκινά

Η ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 14ο λεπτό απείλησε την εστία της Ελπίδας με τον Κυρίου να βγάζει σε κόρνερ την κοντινή κεφαλιά του Φάρου. Το γκολ όμως δεν άργησε να έρθει και δέκα λεπτά μετά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ο Καζάκος βρήκε δίχτυα μετά από ασίστ του Πανίδη, γράφοντας έτσι το 0-1 για την Διάνα.

Οι φάσεις για το σωματείο της Ηλιούπολης συνεχίστηκαν και στο δεύτερο ημίχρονο, ώσπου στο 53' ο Καλκάνης ανέτρεψε στη μεγάλη περιοχή τον Κετσετζόγλου, με τον Φάρο να σκοράρει από την άσπρη βούλα και να διαμορφώνει το τελικό 0-2.

Οι παίκτες της Διάνας δεν σταμάτησαν να απειλούν ούτε και μετά το δεύτερο γκολ και τόσο στο 54', όσο και στο 61' ο Κετσετζόγλου απείλησε με δύο κοντινά σουτ, στα οποία απάντησε αμφότερα με εντυπωσιακές επεμβάσεις ο τερματοφύλακας της Ελπίδας. 

Η τελευταία αξιωσημείωτη φάση στο ματς σημειώθηκε στο 81', όταν ο σκόρερ του δεύτερου γκολ σούταρε από το ύψος του πέναλτι, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από την εστία των γηπεδούχων.

Έτσι, η Διάνα Ηλιούπολης ανέβηκε στη δεύτερη θέση με 10 βαθμούς πίσω από τον Πανερυθραϊκό, ενώ το συγκρότημα του Θανάση Βάλσαμου παρέμεινε 9η με τέσσερις λιγότερους.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Θανάσης Βάλσαμος): Κυρίου, Στεργίου, Καλκάνης, Παπαπαναγιώτου (62’ λ.τρ. Μαρκουλής), Ντέντια, Δούκας, Παρασκευόπουλος (43’ λ.τρ. Πανταζής), Αθανασόπουλος, Αδαμόπουλος, Τσοπανάκος (69’ Μαυρογιάννης), Γεωργακόπουλος

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Αράχωβας, Πανίδης, Ποντικάκος (73’ Νίκολλι Α.), Μπακογιάννης, Γιαννουλάκης, Μπαρδάκης, Λεοντίου (73’ Νίκολλι Π.), Χάλος (88’ Καρράς), Κετσετζόγλου, Φάρος, Καζάκος (85’ Αλεξανδρής)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35