social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ασταμάτητος ο Πανερυθραϊκός, 3-1 την Λυκόβρυση

Ασταμάτητος ο Πανερυθραϊκός, 3-1 την Λυκόβρυση

Ούτε η ομάδα του Κώστα Ιωάννου μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στην φετινή ασταμάτητη, έως τώρα, πορεία του Πανερυθραϊκού, της οποίας επικράτησε με 3-1 για την 5η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

 

Έτσι, ο Πανερυθραϊκός βρίσκεται στη πρώτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς μαζί με τον Ήφαιστο Περιστερίου, ενώ η Λυκόβρυση είναι μόλις στην 12η με δέκα λιγότερους.

Το σκορ για την ομάδα του Στέλιου Μουντανάρη άνοιξε μόλις στο 5' ο Γεωργακόπουλος με κεφαλιά, ενώ δύο λεπτά μετά ο ο Κουβαράς με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Στο 30' ο Σπάρταλης έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για το 3-0, καθώς σούταρε, στοχεύοντας όμως το δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 61' με το πλασέ του Τασιούδη σε 2-1, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 70' με κεφαλιά ο Μπαμπαλούκας, κλειδώνοντας τη νίκη για την ομάδα του.

 

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Στέλιος Μουντανάρης): ΤζαφάιΣουμελίδηςΜωραϊτάκης (65’ Κουτσουπιάς), Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα, Κουβαράς, Σπάρταλης (90’ Κοτσολάκος), ΑπειρανθίτηςΜπαμπαλούκας (90’ Κιούσης), Καφετζής (72’ Αραμπατζής), Παπαναστασίου (90’ Κριτζάς)

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): ΚέμπαςΜιγκάκης, Γιαννίκος (69’ Ραυτόπουλος), Βυθούλκας (85’ Γαλακτίδης), Αναγωνστόπουλος, Καβαλάρης (68’ Βουρτσάνης), Δανόπουλος (46’ Καραγιάννης), Τασιούδης, Πετράκης (83’ Κρασνικι), Σταματέλος, Πάγκας


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35