social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Η απάντηση του «Καπελάκια»: Το βίντεο δείχνει την αλήθεια-Είχα συμφωνήσει με την Κηπούπολη το καλοκαίρι...

Η απάντηση του «Καπελάκια»: Το βίντεο δείχνει την αλήθεια-Είχα συμφωνήσει με την Κηπούπολη το καλοκαίρι...

Τη δική του εκδοχή σε όσα συνέβησαν στο ματς με την Κηπούπολη έδωσε ο προπονητής του Αθηναϊκού, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Κηπούπολης.

Ο "καπελάκιας" αφού ισχυρίστηκε ότι είχε συμφωνήσει το καλοκαίρι με την Κηπούπολη, αναφέρθηκε, στη συνέχεια στα γεγονότα της περασμένης Κυριακής δηλώνοντας ότι το βίντεο του αγώνα αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα.

Το σχολίο του στο soccerlive.gr

Θα μιλήσω μια φορά και δεν θα απαντήσω σε καμία άλλη δήλωση προς αποφυγή παρεξηγήσεων και για να μάθει ο κόσμος τι έχει συμβεί. Το καλοκαίρι μίλησα με τους ανθρώπους της διοίκησης της Κηπούπολης και τους είπα ότι συμφωνώ μαζί τους για να συνεργαστούμε. Παρ' όλα αυτά, είχα κλείσει ένα ραντεβού με τους ανθρώπους του Αθηναϊκού νωρίτερα σε σχέση με εκείνο των ανθρώπων της Κηπούπολης. Μετά από λίγες ώρες, ενημέρωσα τον κ. Καραγιάννη ότι δεν θα συνεργαστώ με την Κηπούπολη και ότι θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Αθηναϊκό. Ο άνθρωπος προς τιμήν του μου ευχήθηκε καλή συνέχεια και κλείσαμε την κουβέντα.

Αμέσως μετά δέχτηκα τηλέφωνο από άνθρωπο της διοίκησης της Κηπούπολης που με έβρισε αλλά δεν έχω καμία συνέχεια. 

Φτάνοντας στο γήπεδο με την αποστολή της ομάδας μου, παρ' όλο που δέχθηκα βρισιές από μέλη της διοίκησης γιατί δεν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή, κατευθύνθηκα στα αποδυτήρια της ομάδας χωρίς να απαντήσω.Οι άνθρωποι της Κηπούπολης ισχυρίζονται ότι όλα ξεκίνησαν από την προκλητική συμπεριφορά μου τη στιγμή της ισοφάρισης από την ομάδα μου. Δυστυχώς γι αυτούς το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας και φαίνεται καθαρά ότι πανηγυρίζω με τις γροθιές υψωμένες φωνάζοντας 'ΓΚΟΛ', καμία χειρονομία, καμία βρισιά. Δεν έχω τίποτα με τους φιλάθλους της Κηπούπολης, διότι αυτοί κάνουν τη δουλειά τους υποστηρίζοντας την ομάδα τους, αλλά είναι πολύ σοβαρό άνθρωποι που έχουν διακριτούς ρόλους και είναι στη διοίκηση της Κηπούπολης να βρίζουν χυδαία έχοντας κρυφτεί πίσω από τους φιλάθλους. Μετά το τέλος του αγώνα σε αυτούς απευθύνθηκα.

Συγχαρητήρια στους παίκτες της Κηπούπολης για τη νίκη. Ήταν ένα ποδοσφαιρικό ματς. Δεν έχει να κάνει η ήττα, έχει να κάνει η συμπεριφορά. Ότι αποφάσισα να πάω στον Αθηναϊκό, δεν το μετανιώνω και όσες φορές μου δίνονταν η ευκαιρία, εκεί θα επέλεγα να πάω. Ας κοιτάξει ο κόσμος το βίντεο με προσοχή και εύχομαι αυτό που μας στέρησε η μπάλα στο πρώτο ματς, να μας το δώσει στο δεύτερο. Εις το επανιδείν. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35