social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βουρλούμης: Η νίκη στην Πετρούπολη δίνει τρεις βαθμούς όχι... πρωτάθλημα

Βουρλούμης: Η νίκη στην Πετρούπολη δίνει τρεις βαθμούς όχι... πρωτάθλημα

Σίγουρα οι Τράχωνες με την εκκίνηση τους στέλνουν μήνυμα στους υπόλοιπους διώκτες του τίτλου "φωνάζοντας" ότι αποτελούν φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης.

Την Κυριακή παρ' όλα αυτά η ομάδα των νοτίων προαστίων πηγαίνει σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του ομίλου αφού πάντα ο Άρης στην Πετρούπολη βγάζει άλλο δυναμισμό.

Η αποστολή για το συγκρότημα του Κώστα Ζαλάβρα έχει αυξημένο δείκτη δυσκολίας καθώς ο αντίπαλος είναι "πληγωμένος" από την ήττα κόντρα στην Ανθούπολη και σίγουρα θα επιδιώξει να βγάλει αντίδραση. Ωστόσο η νίκη σε ακομη ένα ματς είναι ζητούμενο για την ομάδα από τον Άλιμο αφού θέλουν να συνεχίσουν το απόλυτο τους και να διατηρήσουν διαφορά ασφαλείας από τις υπόλοιπες ομάδες.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα δώσει κίνητρο στους νεαρούς παίκτες της ομάδας εκτός τον Γιώργο Μανωλιάδη, είναι ο Σταύρος Βουρλούμης.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αποτελεί των αρχηγών των "μπλε" και με τις εμφανίσεις του έχει βοηθήσει σημαντικά.

Το soccerlive.gr επικοινώνησε με τον αριστεροπόδαρο άσο που παραχώρησε δηλώσεις για την πορεία της ομάδας λέγοντας: "Σε κάθε ματς μπαίνουμε με στόχο τη νίκη. Δεν μας ενδιαφέρει τι γίνεται στη βαθμολογία και το έχουμε αποδείξει αφού δεν υπάρχει άγχος. Δουλεύουμε από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας σκληρά και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο κάθε Κυριακή".

121704997_2483456871954238_849876728382965654_n.jpg

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι με πιθανή νίκη στην Πετρούπολη, παίρνουν κεφάλι και γίνονται φαβορί για την 1η θέση, ο 29χρονος πρόσθεσε: "Με νίκη την Κυριακή δεν αλλάζει κάτι, απλά βάζουμε άλλους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή μας. Είναι πολύ νωρίς για να θεωρηθεί κάποιος γίνεται φαβορί και παίρνει προβάδισμα. Σίγουρα όμως για εμάς ο στόχος είναι ξεκάθαρος, η πρώτη θέση".

Στον επίλογο του ο Βούρλου έκανε ειδική αναφορά στον Σπύρο Δημογιάννη λέγοντας: "Εκ μέρους όλης της ομάδας εκφράζουμε τα περαστικά μας στον συμπαίκτη, Σπύρο Δημογιάννη μετά το τραυματισμό που αποκόμισε. Τον περιμένουμε να επιστρέψει και να μας βοηθήσει". 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35