social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διατηρείται στην κορυφή ο Ήφαιστος, 1-1 με το Χαϊδάρι

Διατηρείται στην κορυφή ο Ήφαιστος, 1-1 με το Χαϊδάρι

Παρά το γεγονός πως ο αήττητος φέτος, Ήφαιστος Περιστερίου, ήρθε ισόπαλος με 1-1 με τον ΑΟ Χαϊδαρίου, παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μετά την 6η αγωνιστική.

 

Έτσι, η ομάδα του Λευτέρη Αλεξάκη παρέμεινε στην πρώτη θέση με 14 βαθμούς, ελπίζοντας να «στραβοπατήσει» αύριο (25/10) ο Πανερυθραϊκός που έχει ματς λιγότερο και είναι στους 13 βαθμούς. Από την άλλη το Χαϊδάρι έφτασε τους 5, ανεβαίνοντας έτσι μόλις στην 11η θέση.

Το πρώτο ημίχρονο του ματς κύλησε χωρίς γκολ, όμως οι γηπεδούχοι στο 15' έφτασαν πολύ κοντά στο 1-0, όταν μετά από σουτ του Ζαφειράτου, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Σκυριώτη.

Το σκορ άνοιξε στο 65' ο Τσόνης για την ομάδα του Γιάννη Χλωρού, με τον Βουλωμένο να απαντάει δέκα λεπτά μετά και να ισοφαρίζει σε 1-1 για το σωματείο του Περιστερίου, σκορ που παρέμεινε μέχρι τη λήξη του ματς.

Στο 89' από πλευράς φιλοξενούμενων αποβλήθηκε ο παράγοντας της ομάδας, Νίκος Καραβίτης, που είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Λευτέρης Αλεξάκης): Αλευρής, Βλαχόπουλος, ΚαρδάμηςΚουρούμαΤσετσάιΛάππαςΟρούτσι (30’ Λιούκας), Ζαφειράτος, Βουλωμένος, Γονής, Καλκανάκος (58’ Τουρτούλι)

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Χλωρός): ΣκυριώτηςΠλουμάτος, Μακρής, Τσόνης, Σωτηριάδης (26’ λ.τρ. Αθανασιάδης), Τσιούλος, Ρούπι (77’ Γιαννακόπουλος), Μίχος (71’ Αντωνόπουλος), ΚαμπεράιΛελούδας (71’ Κρέμπι), Ταμπάκης


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35