social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διώχνει... το φάντασμα του «εκτός έδρας» η Διάνα που νίκησε και τον Άγιο Δημήτριο

Διώχνει... το φάντασμα του «εκτός έδρας» η Διάνα που νίκησε και τον Άγιο Δημήτριο

Το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τις τελευταίες τρεις εβδομάδες πιστοποίησε η Διάνα Ηλιούπολης που πέρασε από το Καλαμάκι επικρατώντας του μαχητικού Άγιου Δημήτριου με 0-1 και έφτασε τους 13 βαθμούς και την 2η θέση (Πανερυθραϊκός και Θύελλα παίζουν αύριο Κυριακή και έχουν ματς λιγότερο).

Το τέρμα που έκρινε το ματς πέτυχε ο Κετσετζόγλου στο 55' και ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στο συγκρότημα των νοτίων προαστίων. 

Από την άλλη ο Άγιος Δημήτριος έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο ματς χωρίς βαθμολογική συγκομιδή μένοντας στο 87' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσώνη στο 93'. Στο ίδιο λεπτό την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Αουρέλ Νίκολι. 

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη εκτός έδρας για το συγκρότημα του κ. Τσαμόπουλου που δείχνει να... χτίζει χαρακτήρα νικητή και όταν φεύγει από τη... βάση του.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Φώτης Θανέλλας) Μακρής, Γαλημίτης, Καλαντζής, Αδαμίδης (65' Νικολόπουλος), Σκόνδρας (46' Κωνσταντινίδης), Τσώνης, Αρώνης, Κόττας, Παναγιωτόπουλος, Σαρρηασλανογλου (57' Πασσάς), Κυριακάκης

ΔΙΑΝΑ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Αραχώβας, Πανίδης, Ποντικάκος, Μπακογιάννης, Γιαννουλάκης, Μπαρδάκης, Λεοντίου (57' Νίκολι Π.), Χάλος (70' Νίκολι Α.), Κετσετζόγλου, Φάρος, Καζάκος (90' Δετοράκης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35