social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λευκή ισοπαλία στο Ελπίδα Αγίων Αναργύρων - Λυκόβρυση

Λευκή ισοπαλία στο Ελπίδα Αγίων Αναργύρων - Λυκόβρυση

Δεν άνεδειξε νικητή η αναμέτρηση της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων με την Λυκόβρυση, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 0-0 στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

 

Του Πέτρου Κοσκινά

 

Η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων παρά την υπεροχή που είχε στο ματς δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ και βρίσκεται πλέον στην 9η θέση της βαθμολογίας με οκτώ βαθμούς, ενώ η Λυκόβρυση βρίσκεται τρεις θέσεις κάτω με μόλις 5.

Μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης ο Γεωργακόπουλος έστειλε με σουτ τη μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ στο 20' ήρθε η πρώτη καλή ευκαιρία στο ματς για την Λυκόβρυση, με τον Κυρίου να αποκρούει την δυνατή κεφαλιά του Τασιούδη μετά το φάουλ του Πετράκη.

Στο 36' ο Παρασκευόπουλος για λογαριασμό των γηπεδούχων επιχείρησε μια σέντρα, με τον Τσοπανάκο να πιάνει μια ωραία κεφαλιά, στέλνοντας όμως τη μπάλα άουτ, και τις ομάδες στα αποδυτήρια, όντας η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 51', ο Καλκάνης δημιούργησε άλλη μια καλή φάση για την Ελπίδα, όπου με σουτ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά μετά η Λυκόβρυση έμεινε με 10 παίκτες, μετά την αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Βυθούλκα.

Στο 72' ο Πάγκας με κοντινό πλασέ απείλησε την εστία της ομάδας του Θανάση Βάλσαμου, με τον Κυρίου να αποκρούει εντυπωσιακά, ενώ η τελευταία φάση της αναμέτρηση ήρθε στο 82', όταν ο Γεωργακόπουλος βρέθηκε πρωταγωνιστής σε μια ίδια φάση με αντίπαλο τον Κέμπα που έδιωξε κρατώντας το μηδέν.

 

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Θανάσης Βάλσαμος): Κυρίου, Στεργίου, Καλκάνης (63’ Μαυρογιάννης), Παπαπαναγιώτου, Ντέντια, Δούκας (73’ Πάσχος), Παρασκευόπουλος (82’ Μαρκουλής), Αθανασόπουλος, Αδαμόπουλος, Τσοπανάκος, Γεωργακόπουλος

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): ΚέμπαςΜιγκάκης, Γιαννίκος, ΒυθούλκαςΑναγωνστόπουλοςΚαβαλλάρης (90’+3’ Ραυτόπουλος), Γεωργόπουλος (59’ Δουληγέρης), Τασιούδης (59’ Παππάς Δ.), Πετράκης (90’+3’ Δανόπουλος), Σταματέλος (84’ Παραγκάνης), Πάγκας


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35