social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλό στην Νέα Ιωνία η αήττητη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου (3-1)

Διπλό στην Νέα Ιωνία η αήττητη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου (3-1)

Συνέχεια στην εντυπωσιακή φετινή αήττητη πορεία της έδωσε η νεοφώτιστη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, που επικράτησε με 3-1 στην Νέα Ιωνία επί της ομώνυμης ομάδας, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής.

Δύο λεπτά χρειάστηκε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου για να πάρει προβάδισμα δύο γκολ, καθώς πρώτα ο Φέρτης στο 18' με σουτ εκτός περιοχής και δύο λεπτά μετά ο Βλαχάκης με τον ίδιο τρόπο, έφτασαν από νωρίς τον δείκτη του σκορ στο 0-2. Στο 35' οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 με τον Χούσο, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο 85' ο Πάλας έχασε τρομερή ευκαιρία για να γράψει το 1-3, καθώς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 90+2 ο Κομνηνός δεν μπόρεσε να σημειώσει το 2-2, με το σουτ του να καταλήγει στο δοκάρι, κάτι που κατάφερε εν τέλει στο 90' ο Ποζίδης με προσωπική ενέργεια μετά από σέντρα του Βλασερού διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Έτσι, η ομάδα του Βαγγέλη Σάπκα ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, ενώ προτελευταία (13η) με μόλις τρεις, παρέμεινε το συγκρότημα του Γιώργου Παρασκευαΐδη.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Παρασκευαΐδης): Σανταμούρης, Σταθόπουλος, Θέρμος, Σιγάλας, Νταϊφώτης (46’ Φραντζέσκος), Κούντου (78’ Κρητικός), Πρίφτι, Παπαδόπουλος, Χούσος (52’ Μπαλατσούρας), Ερέκι, Κομνηνός

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ (Σάπκας): Μπότος, Ιωαννίδης (88’ Πυλαρινός), Πάλας, Κοθράς, Χριστόπουλος, Λυκουρόπουλος, Ευθυμίου (60’ Ποζίδης), Γιαννούλης, Φέρτης (88’ Καραβίδας), Βλαχάκης (60’ Βλασερός), Σαντζόνι (75’ Καββαδίας)


Σχετικά άρθρα

Ζευγίτης: «Να επιστρέψουμε όταν οι συνθήκες γίνουν ιδανικές»

Πυρένης: Θα κριθεί στις λεπτομέρειες [VID]

Τα αποτελέσματα στην ΕΠΣΑ [18/12]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35