social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επέστρεψαν εντυπωσιακά στις νίκες τα Μελίσσια, 3-0 τον Βύρωνα

Επέστρεψαν εντυπωσιακά στις νίκες τα Μελίσσια, 3-0 τον Βύρωνα

Τη πρώτη του νίκη μετά από τέσσερις συνεχόμενες αγωνιστικές πήρε ο ΑΟ Μελισσίων, που επικράτησε με 3-0 του Βύρωνα, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

 

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε μόλις στο 22' με σουτ ο Καλημέρης, σκορ που παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Στο 70' ο Ιάσονας φάκης σημείωσε το 2-0 με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος με ωραία ενέργεια, ενώ έντεκα λεπτά μετά ο Μακρυπίδης διαμόρφωσε με σουτ το τελικό 3-0. Στο 89' ο Βύρωνας είχε δοκάρι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει.

Έτσι, τα Μελίσσια ανέβηκαν στην 8η θέση και με τη δεύτερη φετινή τους νίκη έφτασαν τους 9 βαθμούς, ενώ ο νεοφώτιστος Βύρωνας παρέμεινε πρότελευταίος (13ος) με τρεις λιγότερους.

 

ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ (Δημήτρης Μπουγάς): Βασιλάκης, Καρακάσης, Βελλής (80’ Τεντόπουλος), Καραμπίνης, Κυριακόπουλος, Παπαχρήστου (80’ Λαγανάς), Φάκης Δ., Καλημέρης (85’ Κοβός), Τούντας, Αρβανίτης (85’ Μαράνος), Φάκης Ι. (75’ Μακρυπίδης)

ΑΟ ΒΥΡΩΝ (Κώστας Τσαβαλιάς): ΚούβεληςΑσπιώτης, Καραμπάς, Τεγούσης (65’ Ζαφείρης), Χριστόπουλος, Κιρματζόγλου, Λουκάς, Μπότος (46’ Μπαλαφούτης), Ιωακειμίδης, Χαγιάς (46’ Πορτάλιος) (65’ λ.τρΤσαβαλιάς)Παπαδημητρόπουλος


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35