social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ήφαιστος Περιστερίου: Ξανασκεφτείτε την απόφαση

Ήφαιστος Περιστερίου: Ξανασκεφτείτε την απόφαση

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, μετά από συνεδρίασή του, προβαίνει στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Μετά από την αιφνίδια και καθόλου αιτιολογημένη απόφαση της κυβέρνησης για διακοπή, για ακόμη μια φορά όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων του ερασιτεχνικού αθλητισμού που πριν δέκα ημέρες ετοιμαζόταν να ανοίξει τα γήπεδα για τους φιλάθλους!!!
 
ΔΙΕΡΩΤΟΥΜΑΣΤΕ !!!
 
Πως γίνετε να ενοχλεί η άθληση των 30 παιδιών σε ανοιχτό οργανωμένο χώρο με όλα τα μετρα πρόληψης κατά του covid 19 την στιγμή που το πρωί τα ίδια παιδιά κάνουν μάθημα στις αίθουσες των 30 μαθητών στα σχολεία όπως και στα μέσα μαζικής μεταφοράς,
 
Με ποιο σκεπτικό πάρθηκε η απόφαση αυτή, που αντί για οργανωμένη άθληση οδηγει τώρα τους αθλητές ανεξέλεγκτα στις πλατείες και στις οθόνες των υπολογιστών.
 
Γιατί να στοχοποιηθεί ο χώρος του ερασιτεχνικού αθλητισμού, σαν πιθανή εστία μετάδοσης του Covid-19, τη στιγμή που υπήρχαν ελάχιστα και πολύ μεμονωμένα περιστατικά, όλο το
προηγούμενο διάστημα αφού τηρούνταν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
 
Θεωρούμε ότι η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι φορείς θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός είναι διέξοδος, ενώ προσφέρει ψυχική - σωματική υγεία και εκτόνωση για τα παιδιά και τους εφήβους.
 
Ακόμη θα πρέπει να σκεφτούν ότι η απόφαση αυτή θα οδηγήσει πολλά σωματεία όπως και το δικό μας σε οικονομικό μαρασμό ακόμα και σε αφανισμό αφού στηρίζετε κυρίως σε χορηγίες φίλων της ομάδας και όχι σε επιδόματα στήριξης!!
 
Επίσης πολλοί άνθρωποι που δουλεύουν για τις ομάδες όπως προπονητές και γυμναστές θα μείνουν άνεργοι!!!
 
Καλούμε την ΕΠΣΑ να πάρει θέση απέναντι σε αυτό το σκληρό για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μετρο.
 
Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι τα αθλήματα που διεξάγονται σε ανοιχτούς χώρους θα έπρεπε να κλείσουν τελευταία και όχι πρώτα!!!
 
Για αυτούς τους λόγους προτείνουμε να ξανασκεφτείτε και να εξαιρέσετε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που υπηρετούμε για πάρα πολλά χρόνια σαν ΗΦΑΙΣΤΟΣ με συνέπεια από αυτό το άδικο μέτρο.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35