social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαδόπουλος: «Η εικόνα που θα έχουμε στην... επιστροφή θα καθορίσει το στόχο μας»

Παπαδόπουλος: «Η εικόνα που θα έχουμε στην... επιστροφή θα καθορίσει το στόχο μας»

Παρότι σαν στόχο έθεσε το πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα ο Χολαργός δείχνει ότι είναι για… μεγάλα πράγματα.

Στις πρώτες επτά αγωνιστικές παρ’ όλα αυτά, ο Χολαργός έπεισε και τον κάθε… δύσπιστο ότι έχει τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Άλλωστε και στα δύσκολα ματς αλλά και στα παιχνίδια με ιδιαίτερα υποδεέστερους  αντιπάλους, η ομάδα του Βασίλη Παπαδόπουλου τα πήγε εξαιρετικά.

Η 15 βαθμοί στις πρώτες επτά αναμετρήσεις είναι η συγκομιδή του Χολαργού που εάν ήταν λίγο πιο συγκεντρωμένος θα μπορούσε να ισοβαθμούσε στην πρώτη θέση με το ΑΟ Περιστερίου καθώς στο τελευταίο ματς έμεινε στο 2-2 με τον Κένταυρο.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον προπονητή των «κυανόλευκων» με τον κ. Παπαδόπουλο να σχολιάσει τη διακοπή λέγοντας:

«Σίγουρα θα μας επηρεάσει και θα μας βγάλει εκτός ρυθμού. Ερωτηματικό αποτελεί  σε τι κατάσταση και διάθεση θα επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές. Ελπίζουμε η διακοπή να διαρκέσει μόλις ένα μήνα και να επιστρέψουμε και να είμαστε υγιέστατοι όλοι».

Για το εάν περίμεναν στο Χολαργό τόσο εντυπωσιακή πορεία με το πέρας των επτά πρώτων αγωνιστικών, ο κ. Παπαδόπουλος πρόσθεσε:

«Ο στόχος στην αρχή του πρωταθλήματος ήταν να είμαστε στην τετράδα. Μέχρι την περασμένη εβδομάδα ήμασταν πρώτοι. Οπότε είμαστε εντός στόχου και βάσει της εικόνας μας θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι περισσότερο».

-Μπορεί ο Χολαργός να κατακτήσει τον τίτλο;

«Θα δείξει η κατάσταση με την οποία θα επιστρέψουμε. Εφόσον επιστρέψουμε συγκεντρωμένοι και σε καλή φυσική κατάσταση, η ομάδα θα μπορέσει να δείξει εάν μπορεί να πάει για πρωτάθλημα».

-Πως σας φαίνονται οι ομάδες του 2ου ομίλου;

«Κάθε ομάδα είναι διαφορετική. Υπάρχουν παραδοσιακές δυνάμεις όπως η Αγία Παρασκευή και τα Σούρμενα, όπως και οι άλλες ομάδες σαν τον Απόλλωνα Χαλανδρίου και τον Κένταυρο που έχουν τη δική τους φιλοσοφία. Υπάρχουν επίσης οι σκληροτράχηλες όπως ο Παπάγος και τα Μελίσσια»


Σχετικά άρθρα

Θέμα soccerlive I Ανανέωσε ο Τσέργας στον Ηλυσιακό

Τσαμόπουλος: Θα πούμε περισσότερα μετά την κλήρωση για τους στόχους μας [vid]

Ο Ολυμπιακός Λιοσίων έχει τον δικό του «μαέστρο»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35