social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κωνσταντινίδης: Υπάρχει ποιότητα στο Φάληρο και φαίνεται

Κωνσταντινίδης: Υπάρχει ποιότητα στο Φάληρο και φαίνεται

Από το Παλαιό Φάληρο τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει σπουδαίοι ποδοσφαιριστές ωστόσο το πρόσωπο εκείνο που αποτελεί τη σημαία του συλλόγου δεν είναι άλλο από τον Φίλιππο Κωνσταντινίδη.

Ο καπιτάνο των κυανέρυθρων τα τελευταία χρόνια αποτελεί την ηγετική μορφή της ομάδας αφού παίρνει το Παλαιό Φάληρο στις πλάτες του όποτε το απαιτήσουν οι συνθήκες.

Φέτος έχει συμβάλει τα μέγιστα στην πορεία της ομαδας, έχοντας πετύχει δυο γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον βιρτουόζο άσο ο οποίος με δηλώσεις του τόνισε:

«Η πορεία της ομάδας είναι καλή μέχρι στιγμής  έχοντας βέβαια και κάποιες ατυχίες. Το Παλαιό Φάληρο θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό, αφού αποκτά  τη ψυχολογία που πρέπει. Υπάρχει ποιότητα και φαίνεται στο γήπεδο».

Για τη διακοπή και πως θα επηρεάσει τις ομάδες, ο Φίλιππος Κωνσταντινίδης δήλωσε: «Η διακοπή σίγουρα θα επηρεάσει όλες τις ομάδες αρνητικά. Ωστόσο από τη στιγμή που κρίθηκε απαραίτητη, θα κάνουμε και θα επανέλθουμε πιο δυνατοί».

Για το πώς φαντάζεται ο ίδιος την επιστροφή πρόσθεσε: «Η επανέναρξη της σεζόν θα είναι δύσκολη. Θα πρέπει σταδιακά να γίνει μια προετοιμασία ώστε να βρουν οι ομάδες ρυθμό και φυσική κατάταση. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα κρατήσει η διακοπή αλλά ελπίζω να βελτιωθούν τα πράγματα και να επιστρέψουμε στα γήπεδα σύντομα»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35