social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιαννόπουλος: «Να μην είναι η «κηδεία» του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αυτή η απόφαση»

Γιαννόπουλος: «Να μην είναι η «κηδεία» του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αυτή η απόφαση»

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται τα τελευταία χρόνια στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα είναι ο Δημήτρης Γιαννόπουλος.

Ο ικανότατος άσος αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας, ωστόσο, αρκετοί τραυματισμοί δεν του επιτρέπει να προσφέρει αυτά που ο ίδιος μπορεί στο σύλλογο.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Γιαννόπουλο όπου μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις του γύρω από την ομάδα του.

Αναλυτικά

-Πως κρίνεις την μέχρι τώρα πορεία σας;

«Είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε την πορεία της ομάδας μας. Είμαστε ένα παντελώς καινούριο σύνολο και με βάση την μέχρι τώρα πορεία μας πιστεύω έχουμε δείξει αρκετά καλά στοιχεία. Βέβαια έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και ευελπιστώ να παρουσιαστούμε περισσότερο ανταγωνιστικοί στην συνεχεία».

-Πως αισθάνεστε που επιστρέψατε στα «Ριμινιτικα»;

«Η επιστροφή στην φυσική μας έδρα έπαιξε καταλυτικό ρολό στο να συνεχίσω στην ομάδα. πιστεύω είναι μία από τις πιο δυνατές έδρες στην Αθήνα. Τα πρώτα δείγματα είναι πολύ ενθαρρυντικά, καθώς παρ’ ολες τις δυσκολίες της εποχής ο κόσμος είναι στο πλευρό μας και εμείς θα προσπαθήσουμε να τον ανταμείψουμε».

-Τι να περιμένει ο κόσμος από την Αγία Ελεουσα;

«Ο κόσμος ξέρει, καταλαβαίνει και βλέπει ότι η προσπάθεια μίας καινούριας ομάδας με μέσο ορό ηλικίας 21 χρ. χρειάζεται υπομονή. Εμείς από την μεριά μας θα κάνουμε τα πάντα για να θέσουμε τις βάσεις ώστε να καθιερωθεί η ομάδα στην κατηγορία και από κει και πέρα να φτάσουμε την όσο ψηλότερα γίνεται».

-Τι φιλοδοξίες έχεις;

«Προσωπικός μου στόχος είναι να σταματήσει η ταλαιπωρία μου με τους τραυματισμούς και να επιστρέψω στην αγωνιστική δράση όσο γρηγορότερα γίνεται. Από εκεί και πέρα θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό κάθε αγωνιστική ώστε να επιτευχθούν όλοι οι παραπάνω στόχοι που προανέφερα».

-Ένα σχόλιο για το δεύτερο Lockdown που έχει και επιπτώσεις στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο…

«Όσον αφορά το δεύτερο lockdown έχουν ειπωθεί αρκετά από πολλούς με τα οποία φυσικά συμφωνώ και θεωρώ ότι λανθασμένα σταμάτησε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι μονό η απόφαση αυτή να μην αποτελέσει την «κηδεία» του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35