social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το δίδυμο Φάρος-Μπαρδάκης ανεβαίνει και η Διάνα... πάτησε κορυφή

Το δίδυμο Φάρος-Μπαρδάκης ανεβαίνει και η Διάνα... πάτησε κορυφή

Είναι οι δυο ποδοσφαιριστές που το καλοκαίρι του 2019 στο άκουσμα της είδησης για την αποδέσμευση τους από τον Φωστήρα, αρκετές ομάδες έπεσαν στα πόδια τους.

Η Διάνα Ηλιούπολης ήταν εκείνη που κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή αμφότερων των ποδοσφαιριστών και 1,5 χρόνο μετά, η λέξη «δικαίωση» ταιριάζει απόλυτα για να αντιληφθεί τα συναισθήματα που αισθάνονται οι διοικούντες του συλλόγου όταν τους ρωτάει κάποιος για τις συγκεκριμένες προσθήκες.

Ασφαλώς αναφερόμαστε στους Αλέκο Μπαρδάκη και Χρήστο Φάρο, δυο ποδοσφαιριστές που γαλουχήθηκαν στην ομάδα του Φωστήρα Ηλιούπολης αφού εκεί μυήθηκαν στα μυστικά του αθλήματος, πριν κάνουν την μεταγραφή τους στον γειτονικό σύλλογο.

Πέρυσι η χρονιά ήταν αρκετά καλή και για τους δυο. Ο Μπαρδάκης ήταν ο πρώτος παίκτης σε λεπτά συμμετοχής αφού αγωνίστηκε και στα 26 ματς πρωταθλήματος έχοντας εξαιρετική παρουσία, ενώ, ο Φάρος αγωνίστηκε σε 20 ματς πετυχαίνοντας μάλιστα και 9 τέρματα.

DSC_0573.jpg

Η πρώτη χρονιά χαρακτηρίζεται επιτυχημένη και φανερώνει τα όσα αναφέραμε παραπάνω περί δικαίωσης.

Φέτος η σεζόν τείνει να εξελιχθεί ως ιδανική αφού η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή μαζί με τον Πανερυθραϊκό και τόσο ο Φάρος όσο και ο Μπαρδάκης εχουν βάλει σημαντικό μερίδιο ευθύνης στην πορεία της ομάδας.

DSC_0329.jpg

Τα έξι γκολ του πρώτου φανερώνουν ότι παίρνει από το χέρι τους «κυανέρυθρους» ενώ η παρουσία του Μπαρδάκη δείχνει ότι δικαίως χαρακτηρίζεται ως ένας από τους καλύτερους «κόφτες» του τοπικού.

Απ’ ότι φαίνεται το πακέτο… βγήκε και η Διάνα έχει διπλό κέρδος.


Σχετικά άρθρα

Ήφαιστος Περιστερίου: Πάει για σημαντική κίνηση με Κλωνάρη

Γενική Συνέλευση στην Κηπούπολη την Κυριακή 3/4

Ενισχύεται με τον Αιγύπτιο Γιούσσεφ ο Απόλλων Χαλανδρίου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35