social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ζιάμπρας: «Αποδεικνύουμε κάθε Κυριακή ότι δεν είμαστε τυχαία πρώτοι»

Ζιάμπρας: «Αποδεικνύουμε κάθε Κυριακή ότι δεν είμαστε τυχαία πρώτοι»

Ομαδικότητα, συνέπεια και καθημερινή αφοσίωση στο στόχο.

Τα τρία στοιχεία που σε συνδυασμό της συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ ποδοσφαιρικού τμήματος και διοίκησης έχουν φέρει τον Όμιλο στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Με το πέρας της 7ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, οι «ροσσονέρι» βρίσκονται στην 1η θέση και σίγουρα δείχνουν ότι ο κορμος των τελευταίων χρόνων έχει «δέσει» για τα καλά.

Αυτό το αποτυπώνει και μέσω δηλώσεων του ο άσος της ομάδας,  Βαγγέλης Ζιάμπρας ο οποίος παραχωρησε δηλώσεις τονίζοντας τα εξής:

118655461_354902859247126_8086581190356485002_o.jpg

-Πως κρίνετε η πορεία του ΑΟ Περιστερίου

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα πολύ κάλο δρόμο. Δουλεύουμε από την αρχή πολύ σκληρά και έχουμε φτάσει να είμαστε σε αυτό το σημείο. Δυστυχώς όμως η δεδομένη δύσκολη κατάσταση λόγω του ίου μας ανάγκασε να σταματήσουμε».

-Η ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής σας βρίσκει στην 1η θέση. Μπορεί να παραμείνει η ομάδα εκεί μέχρι τέλους;

«Σίγουρα ο πρωταθλητισμός απαιτεί διάρκεια και συνέπεια όμως με πολύ ίδρωτα τρέξιμο και καρδία μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα».

-Από τη δική σου απόδοση είσαι ευχαριστημένος;

«Σαφώς και είμαι ευχαριστημένος και ότι έχουμε καταφέρει ως τώρα το έχουμε καταφέρει όλοι οι ποδοσφαιριστές μαζί με το τεχνικό επιτελείο».

DSC_0343.jpg

-Πως θα επηρεαστείτε από την πανδημία;

«Σίγουρα θα επηρεάσει όλες τις ομάδες αγωνιστικά και ψυχολογικά όμως από τη δίκη μας πλευρά είμαστε αποφασισμένοι να δουλέψουμε μεμονωμένα προκείμενου να παρουσιαστούμε στο κατάλληλο επίπεδο για τη συνεχεία»

-Ποιο είναι το μυστικό του ΑΟ Περιστερίου;

«Το μυστικό της ομάδας μας είναι κυρίως το κάλο κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια και από εκεί και πέρα η σκληρή δουλεία και η αφοσίωση του κάθε ποδοσφαιριστή ώστε να εκπληρώνονται όλοι οι στόχοι της ομάδας».


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35