social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπακόλας: «Κανείς δεν πήρε πρωτάθλημα την 7η αγωνιστική»

Μπακόλας: «Κανείς δεν πήρε πρωτάθλημα την 7η αγωνιστική»

Μπορεί να μην έχει πάρει όλο το χρόνο συμμετοχής φέτος στον Άτταλο, παρ’ όλα αυτά, όποτε του έχει ζητηθεί ο Θανάσης Μπακόλας έχει βγάλει ασπροπρόσωπο το τεχνικό επιτελείο της ομάδας από την Φιλαδέλφεια.

Έχοντας την εμπειρία από τα προηγούμενα χρόνια, ο Λαρισαίος πορτιέρο δείχνει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις και τις δυσκολίες της κατηγορίας, με τον Δημήτρη Κοσμά να δείχνει ότι τον εμπιστεύεται σε μεγάλο βαθμό.

Ο Ατταλος λοιπόν δείχνει ότι στο πρόσωπο του Μπακόλα αλλά και του τερματοφύλακα Ρούμπα έχει ήσυχο το… κεφάλι του όσον αφορά τη θέση του τερματοφύλακα.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Μπακόλα όπου αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας λέγοντας: «Είμαστε μία καινούργια ομάδα με ένα από τα καλύτερα ρόστερ της Αθήνας και αυτό χρειάζεται λίγο χρόνο. Θεωρώ πως τώρα αρχίζαμε να «δένουμε» παιχνίδι με παιχνίδι άλλα έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και όχι 7 αγώνες. Κανένας δεν βγήκε πρωταθλητής σε 7 αγώνες».

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι ο Άτταλος αδικείται από τη θέση που κατέχει στην κατάταξη, ο Λαρισαίος άσος τόνισε: «Η βαθμολογική θέση μας θα μπορούσε να είναι πιο ψηλά βάση εικόνας που είχαμε άλλα πέρα από ποιότητα και καλή ομάδα στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη και εμείς αυτό το στοιχείο δεν το είχαμε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ λέγοντας: «Το πρωτάθλημα με τα νέα δεδομένα και αναφέρομαι στους 3 ομίλους έγινε ακόμα πιο δυνατό και εμείς είμαστε στον πιο δυνατό όμιλο. Από εκεί και πέρα, η ομάδα μας φτιάχτηκε για τα δύσκολα. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε όλοι υγιείς και εμείς και οι οικογένειες μας, να τελειώσει όλο αυτό με το covid 19 και να γυρίσουμε γρήγορα στην καθημερινότητα μας και σε αυτό που αγαπάμε»


Σχετικά άρθρα

Νέο βήμα τίτλου για την Αγία Παρασκευή, 0-3 το Περιστέρι

Σούρμενα - Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας 1-2 [highlights]

Το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου στα γήπεδα της Α' ΕΠΣΑ

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35