social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αθηναϊκός: Η διοίκηση κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να είμαστε εμείς καλά

Αθηναϊκός: Η διοίκηση κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να είμαστε εμείς καλά

Μέσω επιστολής που απέστειλαν οι παίκτες του Αθηναϊκού στο soccerlive.gr θέλησαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τη διοίκηση του συλλόγου που σε αυτές τις δύσκολες περιόδους στέκονται στο πλευρό τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: "αυτήν την περίοδο που όλα έχουν σταματήσει κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να είμαστε εμείς καλά, καθώς ακόμα και τώρα είναι στο πλάι μας, είτε με ένα απλό τηλεφώνημα είτε εμπράκτως με κινήσεις"

Αναλυτικά, το κειμενο

Σε αυτήν την δύσκολη εποχή που βιώνουμε του πιο σημαντικό πράγμα που έχουμε είναι ο ένας τον άλλον. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Αθηναϊκού αλλά πιο συγκεκριμένα στους κυρίους Δημήτρη Μητρογιάννη, Δημήτρη Θανόπουλο και στον αφανή ήρωα Γιάννη Ελευθερίου που αυτήν την περίοδο που όλα έχουν σταματήσει κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να είμαστε εμείς καλά, καθώς ακόμα και τώρα είναι στο πλάι μας, είτε με ένα απλό τηλεφώνημα είτε εμπράκτως με κινήσεις. Οι σχέσεις μεταξύ ανθρώπων δεν είναι η καταβολή ενός μισθού, είναι πολλά μικρά πράγματα που αυτοί οι κύριοι τα πράττουν κάθε μέρα, έστω και ένα τηλέφωνο για το πως είμαστε είναι εξίσου σημαντικό.Οι παίκτες του αθηναϊκού


Σχετικά άρθρα

ΠΑΟ Ρουφ: Δεν διαπραγματευόμαστε υγεία των ανθρώπων

Τρανός: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι στον Ήφαιστο έγινα προπονητής»

Πέρασαν από την Καισαριανή οι Τράχωνες

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35