social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσαμόπουλος: «Τα συνεχόμενα Lockdown θα… βλάψουν το ποδόσφαιρο»

Τσαμόπουλος: «Τα συνεχόμενα Lockdown θα… βλάψουν το ποδόσφαιρο»

Τη δική του άποψη για τα όσα διαδραματίζονται στο χώρο του ποδοσφαίρου εξέφρασε ο προπονητής της Διάνας, Γιώργος Τσαμόπουλος.

Αφού ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να παρθεί μια απόφαση υπεύθυνη απ’ όλους στη συνέχεια υποστήριξε ότι θα πρέπει να κάνουμε υπομονη ούτως ώστε να μην γίνει νέα διακοπή, καθώς θα έχει καταστροφικές συνέπειες.

Το σχόλιο του

«Στην αρχή θεώρησα ότι ήταν λίγο βεβιασμένη η απόφαση. Η πάροδος όμως του χρόνου δείχνει ότι είναι ανησυχητική η εξάπλωση της πανδημίας. Τα μεγέθη σε όλα τα αρνητικά πρόσημα είναι μεγάλα κάτι που δεν επιτρέπει να σκέφτεσαι τίποτα άλλο περισσότερο από το μεγάλο αγαθό της υγείας. Για όλους εμάς που αγαπάμε τον αθλητισμό και ειδικά το ποδόσφαιρο, έχει αρχίσει και γίνεται ένα ψυχολογικό πλήγμα αλλά σίγουρα βλέποντας τι γίνεται γύρω μας πρέπει να βοηθήσουμε όλοι να περάσει όσο το δυνατόν νωρίτερα με μια υπεύθυνη στάση και να γυρίσουμε στα γήπεδα ασφαλείς και υγιείς. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να μην ξαναυπάρξει μια τέτοια διακοπή όπως και οι περισσότεροι. Δηλαδή θα ήθελα να περιμέναμε όσο χρειάζεται τώρα και να επιστρέψουμε στα γήπεδα όταν πρέπει».

Ερωτηθείς εάν τον φοβίζει ότι οι Ενώσεις θα πάρουν απόφαση για οριστική ματαίωση της σεζόν

«Νομίζω πως δεν θα συμβεί αυτό. Γιατί όσο μακρά είναι η διακοπή κάποια στιγμή θα επιστρέψουμε. Αυτό που με ανησυχεί είναι να μην υπάρξουν άλλες διακοπές. Ευχή μου είναι να κάτσουμε όσο χρειάζεται και να επιστρέψουμε στον κατάλληλο χρόνο ώστε να μην γίνει άλλη διακοπή. Αν υπάρχουν συνεχείς διακοπές και εναλλασσόμενα Lockdown τότε για εμένα ελλοχεύει μεγαλύτερος κίνδυνος διακοπής του πρωταθλήματος».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35