social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ταμπουράκης: «Η Δόξα Βύρωνος είναι ομάδα με ισχυρό κάρμα»

Ταμπουράκης: «Η Δόξα Βύρωνος είναι ομάδα με ισχυρό κάρμα»

Αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που όταν η Δόξα Βύρωνος του έχει ζητήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του το έχει κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο Δημήτρης Ταμπουράκης χαρακτηρίζεται από πλέον επιτυχημένους ποδοσφαιριστές που έχει περάσει από το "κυανόλευκο" στρατόπεδο έχοντας τιμήσει τη φανέλα της ιστορικής ομάδας.

Άλλωστε, έχοντας κατακτήσει πρωτάθλημα στην ΕΠΣΑ με τη Δόξα Βύρωνος γνωρίζει αρκετά καλά πως είναι να πρωταγωνιστείς με μια τόσο βαριά φανέλα.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο άσο ο οποίος αναφέρθηκε στον κορωνοϊό, στην ιστορική ομάδα και σε πολλά άλλα ζητήματα.

Αναλυτικά

Πως κρίνεις την πορεία σας;
"Αν και προλάβαμε να παίξουμε μόνο 7 αγωνιστικές και προερχόμενοι όλοι οι ποδοσφαιριστές από μεγάλη αποχή, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό αποτυπώνεται στην βαθμολογική μας θέση. Επομένως η εώς τώρα πορεία μας είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή''.

Είσαι ένας από τους ποδοσφαιριστές που γνωρίζεις πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα από το προηγούμενο πέρασμα σου. Θεωρείς ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να διεκδικήσει την 1η θέση η ομάδα σου;

"Είναι αλήθεια ότι είμαι ένας ποδοσφαιριστής που έχει ζήσει τον σύλλογο σε καλύτερη κατάσταση στο παρελθόν όταν και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα Αθηνών και αναδειχθήκαμε υπέρπρωταθλήτρια ομάδα Αθηνών και Πειραιώς. Όχι πως τώρα την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε οι άνθρωποι της διοίκησης δεν κάνουν το καλύτερο δυνατόν για να καταφέρει ο σύλλογος να πετύχει μια παρόμοια επίτευξη κατακτώντας ξανά το πρωτάθλημα. Υπάρχουν άψογες συνθήκες, και νοοτροπία επαγγελματικής ομάδας με ανθρώπους που αγαπούν την Δόξα Βύρωνος σαν την οικογενεια τους. Επομένως 1η θέση είναι πάντα ο αυτονόητος στόχος".

tampourakis-dim-doxa.jpg

Τι στοιχεία θα πρέπει να έχετε για να πετύχετε το στόχο σας;

"Η Δόξα Βύρωνος είναι ομάδα με ισχυρό κάρμα και αυτό από μόνο του γιγαντώνει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση όλων όσων αγωνιζόμαστε. Σε συνδυασμό με την θερμή παρουσία του κόσμου (πολλοί περισσότεροι προ κορονοϊου) αυτά τα δύο στοιχεία συν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται απ' το προπονητικό τιμ και την σκληρή δουλειά όλων των ποδοσφαιριστών, πιστεύω θα φτάσουμε στον στόχο που έχουμε ορίσει απ'την αρχή της προετοιμασίας".

Κορωνοίος. Η πανδημία που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, πόσο επηρεάζει τις ομάδες;

Η κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο χρόνο έχει γονατίσει κυριολεκτικά τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και πόσο μάλλον τα ερασιτεχνικά σωματεία. Η πανδημία που καλπάζει σαφώς και δεν θα άφηνε ανεπηρέαστο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Θέλω να πιστεύω και εύχομαι με θέρμη παράκληση προς όλους,πως αν τηρούμε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα-μέτρα και ο καθένας ξεχωριστά φροντίζει για την προσωπική του υγιεινή τότε θα επανέλθουμε όλοι στους ρυθμούς και στην κανονικότητα των αθλητικών μας υποχρεώσεων..


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35