social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βουλωμένος: «Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Βουλωμένος: «Ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα»

Σίγουρα ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει κάνει εξαιρετική εκκίνηση στη σεζόν φέτος στην Α’ ΕΠΣΑ είναι ο Χρήστος Βουλωμένος.

Ο ικανότατος άσος τα έχει πάει εξαιρετικά δείχνοντας τις πραγματικές του δυνατότητες αφού στον δυσκολότερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ φιγουράρει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 8 τέρματα.

Ο 31χρονος κυνηγός μετά το χατ-τρικ της πρεμιέρας επι της Λυκόβρυσης σκόραρε ακομη επί του Μικρασιατικού για κύπελλο, του Ηρακλείου, της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου και του Ήφαιστου Περιστερίου.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον χαρισματικό άσο που μας μίλησε για τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά

Που οφείλεται η εντυπωσιακή σας πορεία;

«Κατά τη γνώμη μου η εντυπωσιακή πορεία του Ηφαίστου φέτος οφείλεται πρώτον στο δεσιμο των παικτών και προπονητών ( στο καλό κλίμα των αποδυτηρίων )  και δεύτερον στο ότι έχουμε πετύχει να δημιουργήσουμε  μια ομάδα   που δύσκολα δέχεται γκολ ( φαίνεται και από τα αποτελέσματα μας ) και  μετουσιώνει εύκολα σε  γκολ τις ευκαιρίες που της δίνονται».

 Ένα σχόλιο που είσαι ο πρώτος σκόρερ στον δυσκολότερο όμιλο της Αθήνας;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πρώτος σκόρερ με 8 γκολ σε 7 αγωνιστικές , ήταν ένα πολύ καλό ξεκίνημα για εμένα και αυτό το οφείλω στους συμπαίκτες μου ( έχουμε τρομερή αγωνιστική επικοινωνία ) ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε».

 Το μυστικό της επιτυχίας ποιο είναι;

«Το μυστικό της επιτυχίας πιστεύω ότι είναι η σκληρή δουλειά και η χημεία  μιας ομάδας».

 Πιστεύεις ότι ο Ήφαιστος μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο;

«Πιστεύω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο αν και δεν ήταν στόχος μας από την αρχή . Θα είναι δύσκολο το πρωτάθλημα για όλες τις ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο , θεωρώ ότι η διάρκεια θα είναι αυτή που θα καθορίσει το αποτέλεσμα»

 Ένα σχόλιο για την πανδημία..

«Εύχομαι να τελειώσει όλο αυτό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα , και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα μας».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35