social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παπαδάκης: «Αυτό που δημιουργούμε θα έχει συνέχεια»

Παπαδάκης: «Αυτό που δημιουργούμε θα έχει συνέχεια»

Το αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται στο Περιστέρι, φέρει τη σφραγίδα του Αλβέρτου Παπαδάκη. Ο έμπειρος προπονητής ανέλυσε στην εφημερίδα "ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ" πως "χτίζεται" βήμα βήμα η προσπάθεια.

Του Δημήτρη Θεοδώρου

"Η συνεργασία μου με την ομάδα είναι άψογη σε όλες τις απόψεις. Όταν ανέλαβα, χρειάζονταν κάποιες λίγες προσθήκες, αφού το ρόστερ που συνάντησα ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Εξελιχθήκαμε σαν ομάδα μέσα από τη δουλειά που κάναμε, σε συνεργασίας με τον Χρήστο Παλλίδη και τον Γ. Δρογγίτη. Δουλέψαμε καλά πάνω σε ένα πρόγραμμα, το οποίο εκτελέσαμε σε μεγάλο βαθμό ενώ και τα παιδιά ήταν πολύ καλοί δέκτες. Έβαλαν μπροστά το ομαδικό πνεύμα και, έτσι, καταφέραμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για μια ανοδική πορεία'' σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε σχετικά με τη δυνατότητα που ενδεχομένως να είχε η ομάδα του να διεκδικήσει κάτι περισσότερο: ''Σίγουρα το Περιστέρι έχει τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή, αν μπορούσε να κάνει μια με δυο προσθήκες για τη συνέχεια, όταν και εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση γίνεται πολύ καλή δουλειά σε συνεργασία με την Ακαδημία, ώστε αυτή η ομάδα να έχει εποικοδομητική συνέχεια. Έρχονται και άλλα παιδιά από πίσω για να δώσουν συνέχεια σε αυτό που έχουμε δημιουργήσει. Χρειάζεται υπομονή, όπως νομίζω ότι και η διοίκηση τη διάθεση''.

Σε εκείνο το σημείο, ο 52χρονος τεχνικός συνόψισε τους ανταγωνιστικούς στόχους: ''Δεν είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα, όμως θα μπορούσε το Περιστέρι να διεκδικήσει την άνοδο και, συγχρόνως, να βγάζει άξιους ποδοσφαιριστές και χαρακτήρες''. 

Στον επίλογο του σημείωσε: ''Δεν είναι τυχαίο το αποτέλεσμα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, διότι ανταποκρίθηκαν πλήρως σε αυτά που είχαμε συζητήσει. Τα βγάζουν στο γήπεδο με μεγάλο πάθος, κάνοντας και εκείνοι βήματα μπροστά για το μέλλον τους. Αξίζει σε αυτή την προσπάθεια, κάποια από αυτά τα παιδιά να παίξουν σε μεγαλύτερη κατηγορία. Αυτή θα είναι και η χαρά μας''. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35