social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στασινόπουλος: «Ο Άγιαξ Ταύρου έχει πολλές δυνατότητες»

Στασινόπουλος: «Ο Άγιαξ Ταύρου έχει πολλές δυνατότητες»

Μια ματιά να παρατηρήσει κανείς στο ρόστερ του Άγιαξ Ταύρου θα συνειδητοποιήσει ότι αποτελείται από εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές που έχουν συνδέσει τη σταδιοδρομία τους με τις επιτυχημένες πορείες της ομάδας.

Ένα από τους παίκτες που έκανε τα αγροτικό του πριν από μερικά χρόνια στην ομάδα και πλέον με την εμπειρία του βοηθάει το σύλλογο είναι ο Βασίλης Στασινόπουλος.

Ο 24χρονος αμυντικός με συνέπεια στα αμυντικά του καθήκοντα και κύρια στοιχεία την εργατικότητα και την αποφασιστικότητα του προσπαθεί να βελτιώνεται και να δίνει λύσεις στους  "ερυθρόλευκους".

Ο ικανότατος ακραίος μπακ με δηλώσεις του στο soccerlive.gr αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας εκφράζοντας την ικανοποίηση του 

Αναλυτικά

"Η πορεια μας πιστεύω είναι ικανοποιητική. Δουλέψαμε καλά στην προετοιμασία και νομίζω ότι αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και θεωρώ ότι αυτές τις πρώτες επτά αγωνιστικές ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είχαμε ένα θέμα στο σκοράρισμα λόγω έλλειψης επιθετικού, όμως προσπαθήσαμε να καλύψουμε το κενό αυτό.  Από εκεί και πέρα, στο κύπελλο πήραμε μια σπουδαία πρόκριση μέσα στον Αθηναϊκό και είναι σημαντική επιτυχία για το σύλλογο που βρίσκεται ανάμεσα στις 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού. Γενικά πιστεύω έχουμε δυνατότητες σαν ομάδα και όλα τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν. Η διοίκηση είναι κοντά σε μας και προσπαθεί να μας παρέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να μας κάνει να νιώθουμε όπως πρέπει να αισθάνεται ένας ποδοσφαιριστής. Από εκεί και πέρα, με την πανδημία που έχει κυριαρχήσει τώρα, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και να προστατεύουμε τους συνανθρώπους μας οι οποιοι πραγματικά το έχουν ανάγκη. Νομίζω ότι γρήγορα θα επιστρέψουμε όμως η υγεία είναι πάνω απ' όλα".


Σχετικά άρθρα

«Τρίτο» ημίχρονο με... ενστάσεις από Φωστήρα και Αγία Παρασκευή!

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου στην ΕΠΣΑ

Διάνα Ηλιούπολης-Χαραυγιακός 1-0 [highlights]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35