social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κορνελάτος: Στην  Α' ΕΠΣΑ πρέπει να... ματώνεις για να κερδίζεις

Κορνελάτος: Στην Α' ΕΠΣΑ πρέπει να... ματώνεις για να κερδίζεις

Μετά από δέκα χρόνια ο Άτταλος είδε ένα “δικό του” παιδί να επιστρέφει δείχνοντας μάλιστα με αυτή την κίνηση ότι δεν αστειεύεται και ότι μοναδικός στόχος της ομάδας με την επιστροφή της στην Α' ΕΠΣΑ είναι ο πρωταθλητισμός.

Ασφαλώς η αναφορά μας γίνεται στον έμπειρο μέσο Ανδρέα Κορνελάτο ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση της διοίκησης και επέστρεψε στην ομάδα που του έδωσε τη δυνατότητα πριν από μερικά χρόνια να κυνηγήσει το όνειρο του.
Ο ίδιος γνωρίζει ότι το ξεκίνημα των νεοφώτιστων σίγουρα δεν ήταν αυτό που προσδοκούσαν άπαντες στην ομάδα, παρ' όλα αυτά, υπάρχει ο χρόνος για να βελτιωθούν οι αδυναμίες ώστε οι Φιλαδελφιώτες να κόψουν πρώτοι το νήμα στον 1ο όμιλο.
Αυτό το γνωρίζουν καλά ο Κορνελάτος και οι συμπαίκτες του, με τον πρώην άσο της ΑΕ Μοσχάτου με δηλώσεις του να σχολιάζει την μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου: ''Σίγουρα θα θέλαμε όλοι, η βαθμολογική μας συγκομιδή και κατ' επτεκταση η βαθμολογική μας θέση να ήταν καλύτερη. Ωστόσο θεωρώ ότι πρέπει να σταθούμε στα θετικά όπως είναι το οτι μέσα σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές γνωριστήκαμε σε αγωνιστικό επίπεδο μεταξύ μας, καθώς κατά 80% η ομάδα ανανεώθηκε σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο προπονητικού team. Επίσης νομίζω πως αγωνιστική με την αγωνιστική καταλάβαμε όλοι μας πως πρέπει σε κάθε ματς,ανεξαρτητου αντιπάλου,να ματωνουμε για να παίρνουμε το τρίποντο και αυτό δεν θα ερχόταν μόνο και μόνο επειδή υπάρχει το "υλικό" που υπάρχει στο ρόστερ''.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο στόχο της ομάδας λέγοντας: “Όλοι όσοι ήρθαμε στην ομάδα το καλοκαίρι ξέραμε και ξέρουμε πως ο πήχης ήταν εξαρχής υψηλός. Επομένως θεωρώ πως ο στόχος είναι ο πρωταθλητισμός και η αλήθεια είναι πως λέγοντας κάτι αντίθετο θα "μείωνα" και τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό team και τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις ακόμη και τώρα σε αυτή την διαφορετική κατάσταση που ζούμε όλοι μας. ”
Στον επίλογο του, ο ικανότατος αμυντικός μέσος μίλησε για τις εντυπώσεις του από την ομάδα υποστηρίζοντας: Η αλήθεια ειναι πως από τη στιγμή που συμφώνησα με την ομάδα,ήθελα να ξεκινήσει η χρονιά καθώς επέστρεψα στον Άτταλο μετά από 10 χρόνια. Έχουν αλλάξει πολλά στην ομάδα και κύριος παράγοντας αυτου είναι η παρουσία της υπάρχουσας διοίκησης,και η εμπιστοσύνη που γεννιέται με τους παίκτες, πράγμα δυσεύρετο σε ερασιτεχνικη κατηγορία και όχι μόνο στην χώρα μας. Επίσης όλες οι επιλογές που έχουν γίνει δημιουργούν ένα ανταγωνιστικό σύνολο που αναγκαστικά σε ωθεί να παλέψεις για μια θέση στην 11αδα. Τέλος θέλω να ευχηθώ σε όλους υπομονή με την δύσκολη περίοδο που περνάμε να έχουμε υγεία, και καλές γιορτές να έχουν όλοι με τις οικογένειές τους''!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35