social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ιάσονας Μπότος: «Αδικούμαστε από τη βαθμολογία»

Ιάσονας Μπότος: «Αδικούμαστε από τη βαθμολογία»

Ο Βύρωνας αποτελεί μια από τις νεοφώτιστες ομάδες στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ ωστόσο η οργάνωση του, η αγωνιστική του συμπεριφορά και το ήθος των ποδοσφαιριστών του, κάνουν το συγκεκριμένο σύλλογο να ξεχωρίζει.

Βασιζόμενος σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, το συγκρότημα του Κώστα Τσαβαλιά δουλεύει καθημερινά με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με τον παράγοντα τύχη τη φετινή χρονιά να έχει γυρίσει σε αρκετά ματς την πλάτη στην ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι ο Βύρωνας θα μπορούσε να είχε συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς και να βρίσκονταν ψηλότερα στην κατάταξη.
Ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν με την παρουσία τους φέτος είναι ο Ιάσονας Μπότος.
Ο ικανότατος μέσος μίλησε στο “Αθλητικό Πνεύμα” για πολλά ζητήματα.
Αναλυτικά
Για την πορεία σχολίασε: “Βαθμολογικά μπορεί να μην είμαστε εκεί που θα έπρεπε, αλλά βάση των εμφανίσεων που έχουμε κάνει και επειδή παίξαμε πολύ δύσκολα παιχνίδια , πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου μόλις επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση να ανέβουμε αρκετά στον βαθμολογικό πίνακα.”
Για τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του υπογράμμισε: ''Είναι καθαρά θέμα εμπειρίας και σύντομα θα δούμε αποτέλεσμα. Ο Α.Ο. Βυρων έχει μια εξαιρετική διοίκηση, εξαιρετικό προπονητή και παίχτες''.
Στον επίλογο του αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες του υποστηρίζοντας: ''Φιλοδοξία μου είναι να είμαι καλά, να βελτιώνω την απόδοση μου παιχνίδι με το παιχνίδι και όταν έρθει η ώρα με την καθοδήγηση της διοίκησης και του προπονητή μου να κάνω το επόμενο βήμα.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35