social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λάπας: Μας έχει λείψει η τύχη φέτος

Λάπας: Μας έχει λείψει η τύχη φέτος

Αποκτήθηκε πριν από μερικά χρόνια από τον Ωρωπό και έκτοτε έχει κατορθώσει να μείνει μόνιμος κάτοικος Πετρούπολης τα τελευταία χρόνια.

Ο λόγος για τον Θόδωρα Λάπα, έναν ποδοσφαιριστή που αγκάλιασαν οι άνθρωποι της ομάδας από την πρώτη στιγμή.

Επαγγελματίας στο 100%, ετοιμοπόλεμος κάθε φορά που του ζητείται να προσφέρει λύσεις στο σύλλογο και με συμπεριφορά ανθρώπου που σπανίζει στις ημέρες μας, ο "Τέο" δικαίως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο αμυντικό ο οποίος σχολιάζοντας την πορεία του συλλόγου επισήμανε: "Νομίζω ότι έχουμε καταφέρει σημαντικά πράγματα τα τελευταία χρόνια αφού ο σύλλογος βρίσκεται συνεχώς σε ανοδική τροχιά. Έχουμε μια διοίκηση που μας στηρίζει από την πρώτη ημέρα που ήρθα στο Άρη και εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Όσον αφορά τη φετινή χρονιά, νομιζω ότι λείπει το στοιχείο που θα πρέπει να έχεις όταν κάνεις πρωταθλητισμό. Αναφερόμαστε στον παράγοντα τύχη αφού σε αρκετά ματς μας γύρισε την πλάτη. Από εκεί και πέρα, εμείς θα προσπαθούμε καθημερινά, εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Ερωτηθείς για την άποψη που έχει όσον αφορά την επανέναρξη της σεζόν: 'Νομίζω ότι δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής σε αυτό το επίπεδο που να μην θέλει να ξεκινήσει η χρονιά. Όλα όμως είναι θέμα επιστημόνων και όχι δικό μας. Αυτοί κρίνουν τι είναι το καλύτερο για όλους μας. Εύχομαι στον κόσμο να έχει υγεία, υπομονή και να είναι σίγουρος ότι σύντομα αυτή η περιπέτεια θα ολοκληρωθεί'.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35