social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γαγάνης: «Η σκληρή δουλειά μας φέρνει στις πρώτες θέσεις»

Γαγάνης: «Η σκληρή δουλειά μας φέρνει στις πρώτες θέσεις»

Σε μια νεοφώτιστη ομάδα αυτό που αποτελεί ζητούμενο όταν γίνεται ο προγραμματισμός είναι η διατήρηση ενός κορμού από τους ποδοσφαιριστές που την προηγούμενη χρονιά ηταν πρωταγωνιστές και η απόκτηση έμπειρων μονάδων που θα βοηθήσουν στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Στην Δάφνη Παλαιού Φαλήρου βασιζόμενη στην παραπάνω... συνταγή βλέπουν την ομάδα τους όχι απλά να βρίσκεται εντός στόχου αλλά και να πρωταγωνιστεί αφού μετράει σε επτά ματς 4 νίκες και 3 ισοπαλίες όντας στην 3η θέση του 1ου ομίλου με 15 βαθμούς.

Το δικό λιθαράκι για να επιτευχθεί όλο αυτό έχει βάλει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, με τον βοηθό προπονητή, Στέφανο Γαγάνη, να εξηγεί μέσω του Αθλητικού Πνεύματος τους λόγους που η ομάδα τα πηγαίνει τόσο καλά.

Αναλυτικά

Που οφείλεται η πορεία σας;

«Σίγουρα η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας είναι παραπάνω από ικανοποιητική. Η διάτρηση του περσινού κορμού της ομάδας μαζί με την προσθήκη ορισμένων έμπειρων ποδοσφαιριστών έχει συμβάλει στο να βρίσκεται η ομάδα σε αυτή την θέση που βρίσκεται. Επίσης η καθημερινή σκληρή δουλειά των παικτών και του τεχνικού team έχει βοηθήσει στο να είναι η ομάδα κάθε εβδομάδα ανταγωνιστική και υπολογίσιμη»

Ποια είναι η καλύτερη λύση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο;

«Δυστυχώς έχει χαθεί ένα αρκετά μεγάλο μέρος της αγωνιστικής περιόδου και η επιστροφή είναι παρά πολύ δύσκολη αλλά όχι και ακατόρθωτη. Σίγουρα θα πρέπει να γίνουν σωστές κινήσεις και να παρθουν τα σωστά μέτρα ώστε να επιστρέψουν οι ομάδες στην αγωνιστική δράση χωρίς να κινδυνεύει η υγεία των ποδοσφαιριστών και των προπονητων».

Πως βλέπεις τον 1ο Όμιλο;

«Σίγουρα αποτελεί τον πιο δύσκολο και απαιτητικό όμιλο του φετινού πρωταθλήματος καθώς υπάρχουν παραδοσιακές ομάδες της Α Επσα όπως το Ηράκλειο, ο Πανερυθραϊκός, το Χαϊδάρι κ.α. .Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν αναιρείται η αξία των άλλων ομάδων στους άλλους ομίλους του πρωταθλήματος.»

Ποια ομάδα βλέπεις να ξεχωρίζει;

« Όπως δείχνει η βαθμολογία φαίνεται ότι έως τώρα ξεχωρίζουν οι ομάδες της Διανα Ηλιουπολης και του Πανερυθραϊκου, όμως χωρίς να έχουμε παίξει με όλες τις ομάδες και καθώς βρισκόμαστε ακόμα στην 7η αγωνιστική δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια ομάδα ως φαβορί για την άνοδο.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35