social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ντζαβίδας: «Στόχος η σταθερότητα»

Ντζαβίδας: «Στόχος η σταθερότητα»

Αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που τα τελευταία χρόνια έχει δείξει την αξία του στο τοπικό πρωτάθλημα έχοντας περάσει από αρκετές ομάδες.


Ο λόγος για τον Γιώργο Ντζαβίδα, τον ικανότατο μέσο που μπορεί να αγωνιστεί κυριολεκτικά σε όλες τις θέσεις κάτι που δείχνει τη χρησιμότητα που έχει ως μονάδα σε ένα βασικό σχήμα.

Φέτος πήρε την απόφαση να μετακινηθεί στην ΑΕ Χαλανδρίου από το Παλαιό Φάληρο με τον ίδιο να αναλύει τους λόγους.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε

Αρχικά ο ίδιος αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας λέγοντας: "Η πορεία του Χαλανδρίου μέχρι την στιγμή της διακοπής του πρωταθλήματος δεν αυτή που θα θελαμε. Η ομάδα είναι σχετικά καινούργια, καθώς ήρθαν αρκετά νέα πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα σύνολο αντάξιο της Α' κατηγορίας, που κατά πολλούς είναι το πιο ποιοτικό τοπικό πρωτάθλημα της Ελλάδας. Παρόλο που ξεκινήσαμε καλά, η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη και γι'αυτο το λόγο μείναμε λίγο πίσω στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα αποδίδει κατά καιρούς πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, γεγονός που αποδεικνύεται και από τα σχόλια κάποιων αντιπάλων προπονητών, αλλά αυτό δεν συνδυάζεται πάντα με ένα καλό αποτέλεσμα, γεγονός που μας έχει στοιχίσει. Αυτό που θα ψάξουμε οταν και αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, είναι η σταθερότητα και η αποτελεσματικότητα σαν ομάδα, κάτι το οποίο θα μας βοηθήσει να πλασαριστουμε σε μια υψηλότερη θέση."

Για τα σενάρια που θέλουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να ολοκληρώνεται, ο Ντζαβίδας πρόσθεσε: " Αν τελικά ισχύσουν αυτά τα σενάρια δυστυχώς πιστεύω πως θα είναι η χειρότερη δυνατή κατάληξη για φέτος όσο και τις επόμενες χρονιές, καθώς θα "διαλύσουν" το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ματώνουν οικονομικά χωρίς κανένα απολύτως κέρδος, απλά για να βλέπουν την ομάδα που αγαπούν να συνεχίζει να αγωνίζεται σε οποιαδήποτε ερασιτεχνική κατηγορία. Μαζί με τα ανδρικά πιθανώς θα θυσιαστούν και οι ακαδημίες, γεγονός ακόμα χειρότερο για όλους. Οπότε θέλω να πιστεύω πως η απόφαση που θα πάρουν οι αρμόδιοι θα είναι άλλη, από αυτή της οριστικής διακοπής του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου για φέτος.
Ερωτηθείς ποια θεωρεί την καλύτερη ομάδα του ομίλου, ο πρώην άσος της Διάνας είπε: "Φέτος στην κατηγορία βάσει τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα δεν υπάρχουν τεράστια φαβορί. Όλοι μπορούν να χάσουν από όλους. Σίγουρα ο Ηλυσιακός είναι το μεγαλύτερο όνομα στον όμιλο μας, όπως επίσης και τα Σούρμενα, η Αγία Παρασκευή και ο Χολαργός. Αυτές τις ομάδες ακόμα δεν τις έχουμε αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα. Το Περιστέρι είναι η ομάδα που τραβάει τα βλέμματα, καθώς έχει νεανικό ρόστερ, καλό προπονητή και κάνει μια φανταστική πορεία μέχρι στιγμής, και αν συνεχίσει έτσι και μετά την διακοπή πιστεύω θα είναι η ευχάριστη έκπληξη του ομίλου μας."


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35