social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πάνος Γούτης:  «Μας επηρέασαν τα λειτουργικά προβλήματα αλλά παραμένουμε ενωμένοι»

Πάνος Γούτης: «Μας επηρέασαν τα λειτουργικά προβλήματα αλλά παραμένουμε ενωμένοι»

Μεγάλο ρόλο σε κάθε ομάδα εκτός από τον προπονητή, την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές παίζουν και οι συνεργάτες που βρίσκονται και στελεχώνουν το τεχνικό επιτελείο.

Στον Αστέρα Ζωγράφου το έχουν κατανοήσει αυτό αφού σημαντικό ρόλο στη λειτουργία της ομάδας παίζει η παρουσία του Παναγιώτη Γούτη.

Ο γυμναστής και βοηθός προπονητή της ιστορικής ομάδας αποτελεί ένα νέο και εξελίξιμο fitness coach που δείχνει ότι το μέλλον του ανήκει.

Το soccerlive.gr επικοινώνησε με τον κ. Γούτη ο οποίος έδωσε το στίγμα του για τα όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό τις τελευταίες ημέρες.

Αναλυτικά

-Πως κρίνεις την πορεία σας;

«Σίγουρα δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι από την βαθμολογική μας θέση. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, θεωρούμε όλοι μας ότι έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας γιατί στα περισσότερα παιχνίδια, αν όχι σε όλα είμασταν πλήρως ανταγωνιστικοί. Από εκεί και πέρα, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να δείξουμε το απαραίτητο σθένος και να κάνουμε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος μια νέα αρχή.»

-Τι πιστεύεις ότι έχει παίξει ρόλο και έχετε χάσει αρκετούς βαθμούς;

«Θα μπορούσαμε να αναλωθούμε σε πολλές δικαιολογίες που θεωρητικά απεικονίζει την βαθμολογική μας θέση όμως θα πρέπει να κάνουμε όλη την αυτοκριτική μας. Από την αρχή του πρωταθλήματος έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με λειτουργικά προβλήματα, όπως κάποιες σημαντικές αποχωρήσεις παικτών για προσωπικούς λόγους καθώς και αρκετούς τραυματισμούς οι οποίοι δεν μας άφησαν περιθώρια ώστε να μπορέσουμε να βρούμε μια σταθερότητα. Το σημαντικότερο είναι ότι μένουνε ενωμένοι παρα τις δυσκολίες και θα καταβάλουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να βελτιωθούμε σαν σύνολο για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει»

-Ένα σχόλιο για την προσπάθεια της διοίκησης;

«Παρόλο που υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες στο χώρο του ποδοσφαίρου, η διοίκηση της ομάδας έχει ανταπεξέλθει πλήρως στις υποχρεώσεις της και βοηθάει ενεργά το σωματείο. Μπορεί να ακούγεται κλισέ αλλά μιλάμε για ανθρώπους του ποδοσφαίρου οι οποίοι είναι πάντα δίπλα μας και προσπαθούν να συνεισφέρουν το μέγιστο.»

-Ποσο δύσκολο ειναι για τους ποδοσφαιριστές η επανένταξη;

«Δεν ξέρουμε ποτε θα ξεκινήσουν οι ομαδικές προπονήσεις και το πρωτάθλημα αλλά εκτιμώ πως η επανένταξη των παικτών είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Κανεις δεν γνωρίζει πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες, ευχομαι όμως όλοι οι ποδοσφαιριστές να έχουν ακολουθήσει τα προγράμματα που τους δώσαμε (μιλάω για όλες τις ομάδες). Ένα είναι βέβαιο, ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές έχουν διάθεση να δουλέψουν σε αυτό το κομμάτι και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε σε μεγάλο ποσοστό. Εύχομαι υγεία σε όλους τους ανθρώπους και να μπορέσουμε να βγούμε πιο δυνατοί από όλη αυτήν την περιπέτεια.»


Σχετικά άρθρα

Άρης Πετρούπολης: Τέλος Παπαευθυμίου-Μπούσι

Ανδρέας Μαντζούνης: «Όποιος πετύχει πρώτος γκολ, έχει προβάδισμα»

Πέρασε από την Αλεπότρυπα η Τερψιθέα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35