social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ντέντια: Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται κοντά στην... καταστροφή

Ντέντια: Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται κοντά στην... καταστροφή

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που μετακινήθηκαν φέτος στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων είναι ο Χρήστος Ντέντια.


Ο έμπειρος στόπερ έχοντας πέρασμα από πολλές ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό τα προηγούμενα χρόνια όπως ο Άρης Πετρούπολης και τα Πετράλωνα, είναι σε θέση να βοηθήσει το συγκρότημα του Θανάση Βάλσαμου να πετύχει το στόχο της παραμονής..

Το Αθλητικο Πνεύμα επικοινώνησε με τον ικανότατο κεντρικό αμυντικό όπου αναφέρθηκε σε ενδιαφέροντα ζητήματα.

Αναλυτικά

Τι στοιχεία πρέπει να έχετε για να πετύχετε την παραμονή

"Η πορεία που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι κακή. Βέβαια θα μπορούσε να ήταν ιδανικη αν είχαμε πάρει κάποια ματς τα οποία χάσαμε για δικά μας λαθη. Το θέμα της παραμονής είναι δύσκολο. Καθαρά λόγο της κληρωσης δεν φανήκαμε τυχεροί. Από εκεί και πέρα, θα παλέψουμε και πιστεύω στο τέλος να φανούμε δικαιωμένοι από την προσπάθεια που κάνουμε".

Για την ομάδα που θεωρεί ο ίδιος φαβορί δήλωσε:

"Αν και δεν έχουμε αντιμετωπίσει όλες τις ομάδες ακόμα θεωρώ πως τον πρώτο φαβορί είναι η Διάνα Ηλιούπολης καθώς είναι ομάδα δουλεμένη αρκετά και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο".

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ Χαλκίδας έδωσε το δικό του σχόλιο για τις συνέπειες που θα έχει στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά: "Η διακοπή που έχει συμβεί έχει καταστρέψει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καθώς πολλοί παράγοντες που δεν έχουν κέρδος βλέπουν τον κόπο τους να μην υπολογίζεται. Όσο για εμάς τους αθλητές μας αφήνει πίσω ειδικότερα μετά τη πρώτη διακοπή και το μεγάλο χρονικό διάστημα που μείναμε εκτός ομαδικών προπονήσεων. Άλλωστε ο κόσμος θα πρέπει να ξέρει ότι άλλο η ομαδική και άλλο η ατομική προπόνηση"


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35