social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χρήστος Βλάχος: «Δεν ξέρω εάν οι ομάδες και η Πολιτεία μπορούν να καλύψουν το κόστος των τεστ»

Χρήστος Βλάχος: «Δεν ξέρω εάν οι ομάδες και η Πολιτεία μπορούν να καλύψουν το κόστος των τεστ»

Για αρκετά χρόνια βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Χαλανδρίου, με την ομάδα στο πρόσωπο του να έχει βρει τον ιδανικό ηγέτη ο οποίος εναρμονίζεται στο απόλυτο με τα... θέλω του συλλόγου.

Ο λόγος για τον Χρήστο Βλάχο, έναν φιλόδοξο και ταλαντούχο προπονητή, ο οποίος προσπαθεί μέσω απο μια φιλοσοφία που δεν συναντάς εύκολα στο επίπεδο αυτό, να αφήσει το στίγμα του.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον νεαρό κόουτς που στάθηκε στην ενδεχόμενη επανέναρξη της σεζόν λέγοντας:

"Πιστεύω ότι οι υπεύθυνοι του πρωταθλήματος πρέπει να μας δώσουν τον απαιτούμενο χρόνο του ενός μήνα για να προετοιμαστούμε. Άλλωστε βλέπουμε ότι και στα επαγγελματικά πρωταθλήματα οι τραυμτισμού ξεπερνούν το 50%. Νομίζω ότι πρέπει να δοθεί αυτός χρόνος και ας φτάσει το πρωτάθλημα μέχρι τα τέλη Ιουνίου".

Για τα όσα ακούγονται περί εμβόλιμων αγνωνιστικών στα τοπικά πρωταθλήματα, ο νεαρός προπονητής πρόσθεσε: "Δεν μπορεί να υπάρξει αυτό το ενδεχόμενο. Εκτός του ότι τα παιδιά είναι ερασιτέχνες και κοιτάζουν τις δουλειές τους, οι ομάδες πρέπει να έχουν ρόστερ 25 παικτών και η επιβάρνυση θα είναι μεγάλη. Οι τραυματισμοι θα είναι αρκετοί και νομίζω ότι κανείς δεν θα πάρει τόσο μεγάλο ρίσκο".

Σε ερώτηση εάν θεωρεί απαραίτητη την πραγματοποίηση των λεγόμενων τεστ, ο ίδιος υπογράμμισε

"Αυτό θα είναι το ιδανικο αλλα δεν ξερω εαν μπορουν να το σηριξουν οι ομαδες και η πολιτεια''.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35