social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μιχαηλίδης: «Ο Μικρασιατικός βασίζεται στα τμήματα υποδομής του»

Μιχαηλίδης: «Ο Μικρασιατικός βασίζεται στα τμήματα υποδομής του»

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει συνδέσει το όνομα του με την πορεία του Μικρασιατικού.

Ο λόγος για τον Ηλία Μιχαηλίδη ο οποίος προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στο σύλλογο της Καισαριανής έχοντας κατορθώσει μαζί με τους συνεργάτες του να δημιουργήσουν μια ακαδημία-πρότυπο που συνεχώς τροφοδοτεί με ποδοσφαιριστές την πρώτη ομάδα.

Άλλωστε αυτή είναι η ουσία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και αυτό το έχει αντιληφθεί πλήρως ο κ. Μιχαηλίδης, ο οποίος καθημερινά δίνει το δικό του αγώνα κάτω από μεγάλες δυσκολίες. Με την ομάδα να συμμετέχει στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ και αυτές τις πρώτες επτά αγωνιστικές να έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς ούσα στην 5η θέση, ο Μικρασιατικός δείχνει ότι έχει επιστρέψει για τα καλά στα σαλόνια της Α' ΕΠΣΑ.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Μιχαηλίδη ο οποίος αναφέρθηκε αρχικά στην κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του ποδοσφαίρου λέγοντας

"Η κατάσταση φαίνονταν απογοητευτική. Νομίζω ότι αρχίζει και αλλάζει λίγο το κλίμα και πιστεύω γρήγορα να επανέλθουμε σε κάποιους ρυθμούς και όσο πιο σύντομα στην κανονικότητα. Το ξεκίνημα θα είναι μουδιασμένο σε όλο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αλλά πιστεύω ότι γρήγορα μπορεί να επανέλθει η διάθεση και η αγάπη αυτών που ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό".

Για την γενικότερη πορεία του Μικρασιατικού δήλωσε:

"Είματε ικανοποιημένοι από την εικόνα μας διότι δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μια νέα ομάδα με ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την ακαδμηία μας. Πάνω σε αυτό βασιζόμαστε και θα βασιζόμαστε και στο προσεχές μέλλον".

Στον επίλογο του, ο κ. Μιχαηλίδης δήλωσε:

"Εύχομαι σε όλους τους παράγοντες, ποδοσφαιριστές και τον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να έχουμε μια καλή χρονιά και να αφήοσμυε πίσω όλα τα προβλήματα". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35