social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ικανοποίηση στον Αστέρα Εξαρχείων-Σκέψεις για μεταγραφές

Ικανοποίηση στον Αστέρα Εξαρχείων-Σκέψεις για μεταγραφές

 Χωρίς παύση συνεχίζονται οι προπονήσεις στις τάξεις του Αστέρα Εξαρχείων ο οποίος πραγματοποιεί μια αρκετά καλή πορεία στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Οι 23 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει η ιστορική ομάδα στα πρώτα 14 ματς τη φέρνουν στην 7η θέση της κατάταξης και φυσικά αυτό ικανοποιεί άπαντες αφού ο σύλλογος βρίσκεται εντός στόχου.

Τις τελευταίες ημέρες οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από τα μαγικά χέρια του μασέρ της ομάδας, Χρηστού Γιαννακοπουλου ο οποίος έχει αναλάβει ένα πολύ σημαντικό ρολό στην αποκατάσταση και στην χαλάρωση των αθλητών του σωματείου. Η τελευταία προπόνηση έλαβε χώρα χθες, με τους παίκτες να απολαμβάνουν από σήμερα το ρεπό τους που θα διαρκέσει μέχρι την δεύτερη ημέρα του νέου έτους.
Σιτς 2/1 θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα που ακολουθεί με τα Βριλήσσια και θα λάβει χώρα εκτός έδρας.

81157856_2440403102735844_5766485282736046080_n_1.jpg

Για το ματς αυτό δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Πολίτης ωστόσο άπαντες αισιοδοξούν ότι θα επιστρέψουν και οι τραυματίες ούτως ώστε το τεχνικό επιτελείο να έχει όλα τα... διαθέσιμα όπλα στα φαρέτρα του.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του συλλόγου δεν το βάζει κάτω αφού αναμένεται να ενισχύσει το δυναμικό με έμπειρους παίκτες που θα βοηθήσουν ώστε η ομάδα να διατηρήσει το αγωνιστικό της Profile. Στόχος αποτελεί η πορεία του β' γύρου να είναι ανάλογη με του πρώτου ώστε η ομάδα να πετύχει το σκοπό της.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35