social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταματόπουλος: Δεύτερη οικογένεια μου η Τερψιθέα

Σταματόπουλος: Δεύτερη οικογένεια μου η Τερψιθέα

Ο Θανάσης Σταματόπουλος θα βρίσκεται για ακόμη μια σεζόν στην Τερψιθέα καθώς ανανέωσε τη συνεργασία με το σύλλογο από τη Γλυφάδα.
Ο ίδιος φαίνεται ότι έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική δουλειά και γι αυτό πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τη διοίκησης.
Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Σταματόπουλο ο οποίος αναφερόμενος στην ανανέωση της συνεργασίας με την Τερψιθέα είπε:
"Τρίτη χρονιά στον πάγκο της ομάδας. Πλέον η Τερψιθέα είναι η δεύτερη οικογένεια μου. Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα βάλαμε ένα στόχο με τους ανθρώπους τις διοίκησης: Να φτιάξουμε μια ομάδα με παιδιά μέσα από την ομάδα που θα βγαίνουν από τις ακαδημίες και με την βοήθεια τον πιο μεγάλωνσε ηλικία παιχτών να παρουσιάζουμε ένα όμορφο σύνολο που πάνω από όλα θα αγαπάμε την Τερψιθεα  και θα παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Στόχος αποτελει να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει να βρίσκεται. Για όλα αυτά συνεχίζουμε μαζί και φέτος. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης και τους ποδοσφαιριστές που και αυτοί ο ένας μετά τον άλλον κλείνουν στην ομάδα για να συνεχίσουμε όλοι μαζί. Τέλος ευχαριστώ πολύ όσες ομάδες επικοινώνησαν μαζί μου για συνεργασία μαζί τους όμως η Τερψιθεα δεν είναι μόνο η ομάδα μου, είναι οικογένεια όπως λέω συνέχεια"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35