social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτη νίκη ο Υμηττός, 2-1 τον Νεοπεντελικό

Πρώτη νίκη ο Υμηττός, 2-1 τον Νεοπεντελικό

Με αν μη τι άλλο, εντυπωσιακό τρόπο πέτυχε τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ ο Υμηττός, που με επικράτησε με 2-1 με ανατροπή του Νεοπεντελικού στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

 

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 51' ο Αποστόλου, ενώ η ανατροπή ήρθε στο τελευταίο πεντάλεπτο του ματς. Στο 85' ο Πανάκης ισοφάρισε για τον Υμηττό, ενώ δύο λεπτά μετά, ο Πετρόπουλος διαμόρφωσε με κεφαλιά το τελικό 2-1.

Έτσι, ο Υμηττός ανέβηκε στην 8η θέση με 4 βαθμούς, ενώ ο Νεοπεντελικός παρέμεινε μόνος στην τελευταία θέση της βαμθολογίας, μη έχοντας καταφέρει να πάρει κάποιο βαθμό στα τέσσερα έως τώρα ματς της χρονιάς.

 

ΥΜΗΤΤΟΣ (Ραφαηλίδης): Κατσιγιάννης, Μπουτάς (81' Καρασπύρος), Βασιλείου (69' Ε. Παπαζαφείρης), Σταύρου, Λιακόπουλος, Πουρνάρας (86' Καμπάκος), Μανούσος, Α. Παπαζαφείρης, Πανάκης, Πετρόπουλος, Καπουράνης (46' Λαμπρόπουλος).

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Κάτζος): Νεάμτου, Στάππας (90' Καρύδης), Χρ. Μπάκος, Στούλης, Τριανταφύλλου, Παλασκώνης, Αποστόλου (68' Βαφειάδης), Δαλέκος (79' Π. Μπάκος), Διακάκης (46' Λυμπούσης), Μάγγας, Σαγματόπουλος


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35